Incredibil: Vezi cum a slăbit Sophia 12 kg în 3 luni

De Ileana Voicu Ghinea, pe

12 kg în 3 luni, acesta este recordul de kilogramele în minus pe care l-a reuși Sophia culmea, fără să se înfometeze.
“Am ținut multe diete și am constatat că nu pot să slăbesc atât cât îmi doresc dacă urmez strictețea unui regim „impus”. Așa că am mâncat doar lucruri care îmi plac în cantități mici, de mai multe ori pe zi. Migdale, fistic, prune și caise uscate, salate de rucola cu parmezan, covrigei uscați, salate de varză cu ton, supe de roșii sau ciuperci. Îmi place ca mâncarea să fie gustoasă , nu fadă ca de spital. Am încercat să nu ma frustrez și să nu simt că sunt la regim”, mărturisește artista.

Așadar, fără diete draconice și înfometare, artista a demonstrat că se poate, ea reușind să ajungă la kilogramele dorite în numai 3 luni. De altfel, artista a constatat că atunci când s-a înfometat și a urmat un regim alimentar draconic kilogramele în plus au revenit mai repede decât s-ar fi așteptat.

De asemenea, Sophia recunoaște că are un secret care, este convinsă, că a ajutat-o în lupta ei cu surplusul de greutate. „Sunt un om caracterizat de optimism, liniște sufletească și echiibru. Sunt convinsă că și asta m-a ajutat”, declară vedeta.

Vrei să o cunoști mai bine pe Sophia? Ascultă-i cele mai recente piese!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter