Cătălin Cazacu și Ilinca Obădescu s-au despărțit. Care au fost motivele

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 22 martie 2019, 15:47
Cătălin Cazacu și Ilinca Obădescu s-au despărțit după doar un an de relație. Cei doi și-au spus adio și au decis să meargă fiecare pe un alt drum, dar să păstreze o relație bună.

Cătălin Cazacu și Ilinca Obădescu, îndrăgita prezentatoare TV de la Kanal D, păreau că se înțeleg de minune și sunt făcuți unul pentru altul, însă situația a degenerat în ultima perioadă: „Acum mă concentrez mai mult asupra mea. Fac balet, m-am apucat de karate, mă bucur în continuare de tot ceea ce îmi oferă viață. Întâlnirile cu familia, prietenii, munca mea. Eu și Cătălin (n.r. Cazacu) ne-am despărtit recent, dar suntem oameni maturi, în viață se întâmplă să realizezi că nu esti compatibil cu persoana langa care trăiești. Nu e ceva de reproșat și rămânem prieteni ăi colegi. Cătălin chiar este un om deosebit”, – a mărturisit Ilinca pentru Wowbiz.

Catalin Cazacu si Ilinca Obadescu

Cătălin Cazacu și Ilinca Obădescu pe vremea când formau un cuplu

 

Cătălin Cazacu, la rândul său, are doar cuvinte de laudă la adresa fostei sale partenere de viață, Ilinca Obădescu: „E un om minunat, a reprezentat ceva extrem de important în existența mea, dacă mergem pe drumuri diferite nu înseamnă că nu rămânem prieteni”, – a declarat Cătălin Cazacu pentru sursa citată.

Ilinca Obadescu

Cătălin Cazacu este un adevărat cuceritor și spunem asta având în vedere viața sentimentală tumultoasă pe care a avut-o. Prezentatorul TV ar fi avut o idilă cu Brigitte Sfăt, chiar în timpul căsniciei cu Ilie Năstase, dar și cu Anna Roman, iar zvonurile l-au clasificat la un moment dat ca trăind o poveste de dragoste și cu Claudia Pavel, după apropierea mai puțin explicată din emisiunea „Exatlon”.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter