Iată cu ce ocupă acum Anamaria Ferentz și cine este iubitul divei!

De Unica.ro, pe
Deși locuiește de mai mulți ani în America, Anamaria Ferentz a revenit în România pentru a-și petrece sărbătorile de iarnă alături de familie și prieteni, iar artista a profitat de această ocazie pentru a apărea pe sticlă, în cadrul unei emisiuni TV.

După trei ani în care nu a mai ajuns în România și aproape că nu a mai vorbit limba maternă deloc, Anamaria Ferentz a povestit cu dezinvoltură amănunte incitante din viața sa din această ultimă perioadă: „Am o relaţie, am o relaţie de mult timp. Este american, însă nu ne gândim, încă, să o oficializăm. De Sărbători am venit acasă singură. Uneori mai stăm la distanţă fiindcă eu cânt şi mai plec din când în când. Pe 14 decembrie este ziua mea și nici atunci nu o să fie prezent iubitul, doar dacă …îmi face o surpriză.” – a declarat Anamaria Ferentz.

În prezent, Anamaria Ferentz este suplinitoare la o grădinţă din California și în particular oferă lecţii de muzică, dar cântă și la petrecerile comunităţii româneşti din SUA. Cu toate că este vegetariană de 11 ani, Anamaria Ferentz povestește că așteaptă să ajungă acasă și să se bucure de delicatesele culinare românești, însă mănâncă doar acele preparate tradiționale fără carne.

Anamaria Ferentz

Diva blondă a declarat că își va sărbători ziua de naștere în țară, însă o va amâna dat fiind că pe  14 decembrie este zi de doliu național, iar aceasta își dorește să respecte moartea Regelui Mihai: „De ziua mea le-am cerut invitaţiilor să doneze banii de cadou într-un cont pentru a ajuta o fetiţă bolnavă. Peste 70 de invitaţi vor fi chemaţi la ziua mea. E pe 14 decembrie, dar pentru că e doliu naţional am amânat-o.” – a dezvăluit Anamaria Ferentz.

Cu toate că avea persective mărețe în România, Anamaria Ferentz a decis să-și urmeze sentimentele și să plece după iubitul său de atunci, un american de origine română stabilit în New York, însă s-a dovedit că iubirea celor doi a fost trecătoare, despărțindu-se ulterior.

Citește și – Anamaria Ferentz, adevărul despre relaţia cu Ion Ţiriac

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter