Anamaria Ferentz arată impecabil la 45 de ani. Artista și-a etalat silueta pe o plajă din Mexic

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 09 august 2021, 13:33

Vă mai aduceți aminte de Anamaria Ferentz? Fosta iubită a lui Ion Țiriac s-a mutat de mai bine de 10 ani în SUA și duce acolo o viață ca în filme. Artista calatorește des, chiar și acum în plină pandemie. În luna octombrie a fost într-o escapadă în Miami, iar de curând tocmai s-a întors dintr-o vacanță în Mexic, unde s-a dus pentru a sărbători ziua unei prietene. Pentru că se apropie și ziua ei de naștere, pe 14 decembrie, Anamaria a zis să profite de moment și să-și sărbătorească în avans frumosa vârstă de 45 de ani.

Citește gratuit ediția de decembrie a revistei Unica. O găsești AICI

„Am fost 5 zile în Mexic într-o minivacanţă. A fost ziua unei prietene şi am fost cu ea şi familia ei acolo. A fost ca şi de ziua mea. Ziua mea de naştere este pe 14 decembrie, aşa că mi-am făcut şi eu ziua în Mexic. A fost foarte drăguţ, cald, soare, lumea ospitalieră, mâncare bună, a fost super ok.  Pentru că în Los Angeles, unde locuiesc, se făcuse rece, ne-am dus să ne simţim bine în Mexic”, a declarat Anamaria Ferentz pentru Click!.

Citeşte şi: Iată cu ce ocupă acum Anamaria Ferentz și cine este iubitul divei!

Chiar dacă nu mai este de mult în atenția publicului, artista este încă foarte atentă la modul în care arată și se menține într-o formă fizică de invidiat. Nici nu ai zice că are 45 de ani. Vezi cum s-a fotografiat de curând în galeria foto de mai sus.

Sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter