Hillary Clinton, implicată într-un accident rutier. Vehiculul a lovit un stâlp de beton

De Oana Dinu, pe
Hillary Clinton a fost implicată într-un accident rutier. Incidentul a avut loc în timp ce soția lui Bill Clinton mergea la un eveniment caritabil.

Vehiculul Serviciului american de protecție a personaliăților (Secret Service) o transporta pe Hillary Clinton către un eveniment de strângere de fonduri pentru senatorul democrat Bob Menendez, conform Mediafax.

Accidentul s-a petrecut într-o parcare subterană din oraşul Jersey, unde mașina, care avea viteză redusă, s-a lovit ușor de un stâlp de beton, dar nicio persoană nu a fost vătămată. Fosta Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii a coborât singură din mașină și și-a continuat drumul spre locația unde avea loc evenimentul.

Hillary Clinton, soția lui Bill Clinton, cel de-al patruzeci și doilea președinte american, este de profesie avocat și împlinește la sfârșitul acestei luni 70 de ani. Aceasta a fost timp de patru ani Secretar de Stat în administația Barack Obama și senator de New York în Senatul Statelor Unite ale Americii din 2001 până în 2009. În 2016 a fost contra candidata lui Donald Trump la alegerile prezidențiale, dar a pierdut în fața republicanului.

Citește și: 

Reacția Prințului Harry când un fan a vrut să îi dea un cadou lui Meghan: „Ce crezi că faci?”

Lady Gaga s-a logodit. Cine este viitorul său soț

Sursă foto: Northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter