Retrospectiva anului. Cele mai frumoase nunți de vedete din 2018

De Oana Dinu, pe Ultimul update Duminică, 30 decembrie 2018, 10:03
Anul acesta vedetele s-au întrecut în evenimente fastuoase, pentru a-și celebra iubirea. Cea mai spectaculoasă ceremonie a fost cea de la Castelul Windsor, acolo unde s-au căsătorit Prințul Harry și Meghan Markle. Dar nunțile anului 2018 au fost multe. 

Când vorbim de nunțile anului 2018, gândul ne duce prima oară la evenimentul din familia regală britanică, ce a capturat atenția întregii lumi. Prințul Harry și Meghan Markle au strălucit în ziua celui mai important legământ din viața lor. Simplitatea și eleganța ce definesc stilul Ducesei de Sussex s-au regăsit și în alegerea rochiei de mireasă, o creație Givenchy.

 

Retrospectiva anului. Cele mai frumoase nunți de vedete din 2018

Nunțile anului 2018 – Prințesa Eugenie

Tot la Castelul Windsor, acolo undeva a avut loc nunta Ducilor de Sussex, s-a căsătorit în luna octombrie și Prințesa Eugenie cu Jake Brooksbank, nepoata Reginei Elisabeta a II-a. Și acest eveniment a fost urmărit, mai ales că la nuntă au participat foarte multe vedete. Totuși, cea mai importantă zi din viața Prințesei de York a fost eclipsată de vestea că Meghan Markle este însărcinată.

Cum-a-aratat-printesa-eugenie-la-nunta-1.jpg

Nunțile anului 2018 – Principele Nicolae

Rămânem în sfera nunților regale, dar de această dată ne îndreptăm atenția spre meleagurile autohtone. Mai exact, la sfârșitul lunii septembrie și-au unit destinele Principele Nicolae, nepotul Regelui Mihai, și Alina-Maria Binder. Cei doi s-au căsătorit civil în Anglia, dar cununia religioasă s-a desfășurat la Sinaia, un loc cu o semnificație aparte pentru fiul Principesei Elena. Chiar dacă familia nu i-a fost alături, Nicolae s-a bucurat de admirația iubitorilor monarhiei și a invitaților de seamă.

Principele Nicolae si mireasa, alina Binder - nunta regala

Nunțile anului 2018 – Ed Sheeran

Printre nunțile anului 2018 s-a aflat și cea a lui Ed Sheeran, unul dintre cei mai în vogă cântăreți. Deși a ținut departe de ochii presei fericitul eveniment, artistul a dezvăluit că a intrat în rândul bărbaților însurați într-un interviu la o emisiune americană, atunci când a arătat și verigheta, simbolul dragostei dintre el și Cherry Seaborn.

Nunțile anului 2018 – Cristi Borcea și Valentina Pelinel

Cristi Borcea și Valentina Pelinel s-au căsătorit în data de 30 septembrie, la Budapesta, Ungaria, în prezența câtorva zeci de apropiați. Cei doi sunt părinții unui băiețel de doi anișori, Milan, și așteaptă venirea pe lume a gemenelor.

Cristi Borcea si Valentina Pelinel nunta

Nunțile anului 2018 – Diana Dumitrescu

Diana Dumitrescu s-a căsătorit cu iubitul său, Alin Boroi în toamna acestui an. Actrița a ținut totul secret până în ultima clipă, dar a mărturisit că totul a ieșit perfect, bucurându-se de fiecare moment alături de cel care i-a devenit soț. Evenimentul a avut loc în Poiana Brașov și alături le-au fost rudele și prietenii apropiați. Diana a mai fost căsătorită cu Ducu Ion, de care a divorțat în 2013.

Diana Dumitrescu s-a maritat

Nunțile anului 2018 – Hilary Swank

Dintre nunțile anului nu putea să lipsească această frumoasă ceremonie în mijlocul naturii. Actrița Hilary Swank a anunțat că s-a căsătorit cu bărbatul visurilor ei, antreprenorul Philip Schneider. Au avut o nuntă de vis, într-o rezervație naturală din California. Recepția a avut loc într-un hambar recondiționat, pe care l-au decorat cu aranjamente florale și lumânări. Actrița americană, dublă laureată a Premiului Oscar pentru cea mai bună actriță, a mai fost căsătorită cu actorul Chad Lowe, între 1997 şi 2007.

hilary swank si sotul ei

Nunțile anului 2018 – Vladimir Drăghia

Vladimir Drăghia și iubita lui, Alice Cavaleru, s-au căsătorit în luna iulie a acestui an pe plaja Mării Negre, alături de cei doi fiind familia, prietenii și foștii săi colegi de la Exatlon. Cei doi sunt împreună de mai mulți ani și au o fetiță în vârstă de 1 an, Zora.

Retrospectiva anului. Cele mai frumoase nunți de vedete din 2018

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter