Harvey Weinstein s-a predat poliției. Producătorul va fi judecat pentru viol

De Oana Dinu, pe
Celebrul producător de la Hollywood, Harvey Weinstein, s-a predat poliției. Acesta va fi judecat pentru viol și va trebui să răspundă în fața instanței din New York pentru acuzațiile de hărțuire sexuală.

Harvey Weinstein s-a predat poliției în cursul zilei de vineri, după ce o femeie la acuzat de viol și pe o alta a forțat-o să facă sex oral, conform CNN.

Weinstein a ajuns la secţia de poliţie cu mai multe cărţi groase, inclusiv o biografie a regizorului Elia Kazan. Acesta a fost escortat de polițiști înăutru, în timp ce jurnaliștii încercau să surprindă momentul.

Harvey Weinstein urmează să fie pus sub acuzare pentru mai multe infracţiuni sexuale şi să i se stabilească o cauţiune.

Nici purtătorul de cuvânt al lui Weinstein, Juda Engelmayer, şi nici avocatul acestuia, Benjamin Brafman, nu au dorit să comenteze pe marginea subiectului, potrivit Reuters.

Au trecut aproape 8 luni de când au apărut primele acuzațiile de hărțuire sexuală la adresa producătorului american, iar scandalul a continuat cu fenomenul #metoo, o campanie împotriva abuzurile de naturală sexuală care s-a răspândit rapid în toată lumea. De atunci, peste 70 de femei au mărturisit că au fost victimele lui Weinstein, printre care și mai multe actrițe celebre de la Hollywood.

Citește și:

50 Cent, anchetat de poliție după ce ar fi amenințat un om al legii

Un bărbat a divorțat de soția sa la 15 minute după ce s-au căsătorit

Sursă foto: hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter