Placido Domingo, investigat pentru hărțuire sexuală

De Oana Savin, pe
Placido Domingo, în vârstă de 78 de nai, este investigat de autorități pentru hărțuire sexuală. Mai multe femei l-au acuzat pe celelbrul cântăreț de operă de comportament neadecvat.

Una dintre femei a declarat că Domingo a strâns-o atât de tare încât a plâns de durere, iar alte 10 susțin că au fost hărțuite sexual de acesta, relatează The Guardian.

Per total, împotriva lui Placido Domingo au depus plângere 19 femei, care au afirmat că tenorul spaniol le-a hărțuit. Incidentele au avut loc pe parcursul a trei decenii, începând din 1980.

Acuzatoarele acestuia sunt cântărețe și dansatoare.

Inițial, tenorul a descris aceste acuzații ca fiind „extrem de deranjante și neadevărate”.

Consider că toate relațiile și interacțiunile mele au fost întotdeauna binevenite și consensuale. Oamenii care mă cunosc sau cu care am lucrat știu că sunt o persoană care nu ar răni, ofensa sau face de râs pe cineva în mod intenționat”, a declarat Placido Domingo.

Totuși, Angela Turner Wilson (48 ani), o cântăreață care a lucrat cu tenorul la Opera din Washington între 1999 și 2000 îl acuză acum pe acesta de hărțuire sexuală.

Femeia, care auzise de reputația cântărețului pentru comportament inadecvat, a vrut să creadă că interesul lui pentru ea era strict profesional. Însă acesta a început să se așeze lângă ea și să îi spună că o adoră.

Angela a povestit că. într-o seară, înainte de un show, Domingo și-a băgat mâinile sub bretelele de la sutienul ei și a strâns-o de sân.

A durut. Nu a fost gentil. M-a strâns tare”, a declarat ea pentru Associated Press.

Ce femeie ar vrea ca el să o strângă de sân? Și a durut. După aceea a trebuit să urc pe scenă și să mă prefac că sunt îndrăgostită de el”, a completat ea.

De asemenea, mai mulți angajați ai Operei au afirmat că au încercat să protejeze tinerele femei de star, însă administratorii au preferat să întoarcă privirea.

O altă femeie îl acuză pe Domingo că și-a pus mâna sub fusta ei, iar alte trei susțin că le-a sărutat cu forța în cabina de probă, camera de hotel și la o întâlnire oficială.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter