George Clooney, spitalizat de urgență. Actorul a fost implicat într-un accident

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 10 iulie 2018, 12:45
George Clooney (57 ani) a fost internat de urgență, după ce a suferit un accident de motor. Actorul mergea pe motocicletă în această dimineață, în provincia Costa Corallina, din Sardinia, când a intrat în coliziune cu un automobil.

Până la această oră nu se cunosc mai multe date despre accident, sau starea actorului, însă mai multe fotografii publicate de DailyMail sugerează că impactul ar fi fost destul de puternic.

George Clooney și soția lui, Amal Clooney (40 ani), locuiesc în această perioadă în Sardinia, pentru că actorul lucrează acolo la o producție TV, „Catch 22”.

Conform tabloidului britanic DailyMail, reprezentanții actorului nu au dat publicității mai multe detalii despre starea de sănătate a lui Clooney, însă persoanele prezente la fața locului, în momentul accidentului, au declarat pentru presa locală că accidentul nu a fost unul foarte violent și că George Clooney nu părea să fie rănit grav.

Conform presei străine, pe lângă soția actorului, este foarte probabil ca la spitalul la care a fost internat George Clooney să fie prezenți și părinții actorului, Nina și Nick Clooney, dar și soacra acestuia, Baria Alamuddin. Întreaga familie se întorsese recent dintr-o vacanță prin Europa.

Casa în care locuiesc acum în Sardinia George și Amal este o vilă de două etaje care i-a aparținut contabilului lui Silvio Berlusconi, Ezio Maria Simonelli. Proprietatea are două piscine, teren de tenis și o curte mare, plină de flori și plante decorative.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter