George Clooney nu vrea să fie nașul bebelușului regal VIDEO

De Oana Savin, pe
George Clooney a afirmat că ar fi o idee „proastă” să fie nașul copilului Prințului Harry și al lui Meghan Markle.

Celebrul actor s-a eliminat singur de pe lista posibililor nași ai bebelușului regal, în timpul emisiunii lui Jimmy Kimmel.

Planurile pentru botezul micuțului Archie sunt acum în desfășurare, însă Clooney a spus că ar fi o idee proastă să fie luat în considerare pentru atribuțiile de naș.

George și soția sa Amal sunt foarte apropiați de cuplul regal, cei doi fiind invitați la nunta ducilor de Sussex, iar Amal i-a organizat petrecerea pentru bebeluș lui Meghan.

În timp ce se afla în emisiunea „Jimmy Kimmel Live”, actorul de la Hollywood și-a exprimat dorința de a fi eliminat de pe listă, susținând că deja se „chinuie” să își crească gemenii.

George a fost întrebat dacă ar fi disponibil pentru a-i fi naș lui Archie, iar acesta a răspuns imediat: „Ar fi o idee proastă. Nu ar trebui să fiu naș. Sunt tată de gemeni, de abia pot face asta”.

Pentru a-și clarifica poziția, Clooney a insistat că ar refuza acest rol.

Nu eu voi fi nașul. Vă promit asta. Sunt foarte sigur”, a precizat el.

De fapt, el a explicat că „nu ar trebui să fie nașul nimănui”.

Totodată, George Clooney a zâmbit când a confirmat că acum împărtășește ziua de naștere cu noul membru al Familiei Regale.

Vorbind despre aniversarea din acest an, actorul a spus: „Da, puștiul ăsta mi-a furat toată atenția”.

Bebelușul Archie Harrison, primul copil al Prințului Harry și al lui Meghan s-a născut pe data de 6 mai, aceeași zi în care George Clooney a împlinit 58 de ani.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter