Fotomodelul Mateia a revenit la muzică și a lansat un cover special la piesa „Speechless”

De Unica.ro, pe

Cunoscut drept un model internațional de succes, Elena Matei s-a reapucat de muzică și cânta sub pseudonimul Mateia. Recent ea a revenit în atenția fanilor săi cu un nou cover, după piesa „Speechless” ce se regăsește pe colona sonoră a filmului „Aladdin”.

După ce a lansat un cover de Crăciun și piesele „Magic World” și „Everytimpe I Fall” acum solista a înregistrat un cover special după piesa „Speechless”, interpretată de Naomi Scott, ce se află pe coloana sonoră a peliculei „Aladdin” cu Will Smith în rolul principal. „Am văzut filmul și când am ascultat melodia m-am regăsit în ea. Și am simțit că trebuie să o inregistrez. Mi-au plăcut foarte mult toți actorii. Este un cover la care am colaborat cu regizorul Cristian Pistol!  Dar urmează un nou EP! Stay tuned!”, ne-a povestit solista care în copilărie era fană a unor povești ca „Mica sirenă” sau „Cenușăreasa”.

Citește și:
Mateia a filmat în țară videoclipul melodiei “Everytime I fall”. Iată cine a ajutat-o să devină celebră!
Cine se ascunde în spatele numelui Mateia, cea care a lansat piesa „Magic World”
Exclusiv. Actrița Mara Oprea, pregătită să dea totul: „Mi-am zis că uneori toate gândurile critice despre mine (…) sunt doar în capul meu!”

Cum a devenit Mateia celebră?

Este din Moldova însă a făcut carieră în modă în SUA. Adrian Sînă de la Akcent este cel care a descoperit-o și cu care a colaborat la piesa “Faină”. La acea vreme folosea un alt pseudonim, se numea Liv. Pe partea de modelling, cel “responsabil” a fost Bogdan P. de la Mandarină Models, care a descoperit-o, devenind un model bine cotat în Statele Unite ale Americii, căci acolo a ajuns după ce a fost remarcată din întâmplare. A terminat școala de muzică și cântă de când se știe.

Tânăra colaborează în SUA cu creatori de modă precum Victoria’s Secret, Tommy Hilfiger și Guess. „Până acum am făcut parte din multe campanii, însă printre preferatele  mele se numără „Beach Bunny Resort 2020 Campaign și Raw Spirit Perfumes unde am lucrat cu celebrul fotograf Victoria’s Secret – Russel James. 

Fotomodelul Mateia a revenit la muzică și a lansat un cover special la piesa "Speechless"

Am avut onoarea să  fac parte și din Angels Book (Victoria Secret), alături de Gigi Hadid, Adriana Lima, Kendal Jenner, etc. De asemenea, am apărut pe copertele multor publicații de modă renumite precum Harper’s Bazaar, Marie Claire, Vogue, Ocean Drive, Elle, L’Officiel, Numero”, ne-a mai spus ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter