Fosta soție a lui Pablo Escobar face dezvăluiri șocante despre cel mai mare traficant de droguri

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 05 noiembrie 2018, 16:30
Fosta soție a lui Pablo Escobar, Victoria Eugenia Henao, face dezvăluiri șocante despre viața sa cu cel mai mare traficant de droguri din istorie în cartea autobiografică: „Viața și închisoarea mea cu Pablo Escobar”.

Victoria Eugenia Henao a fost măritată cu Pablo Escobar timp de 17 ani. Cei doi au împreună doi copii: Sebastian, în vârstă de 41 ani și Manuela, de 34 ani.

Femeia a decis să lanseze o carte despre viața ei și despre fuga din Columbia, după moartea celebrului traficant de droguri.

Dezvăluiri șocante, făcute de fosta soție a lui Escobar

Într-un capitol al cărții sale, Victoria a dezvăluit un secret pe care nu se gândea să îl facă vreodată cunoscut.

Henao a dezvăluit că a fost violată de Escobar pe când avea doar 14 ani. Mai mult, în urma abuzului sexual, ea a rămas însărcinată și apoi obligată să facă avort, relatează Daily Mail.

Pe atunci, Pablo avea 25 de ani.

A trebuit să adun mult curaj pentru a dezvălui un secret pe care îl port cu mine de 44 de ani. Nu eram pregătită, nu puteam să înțeleg ce înseamnă acel contact puternic și intim la acea vreme. Câteva săptămâni mai târziu am început să mă simt ciudat, dar nu îmi imaginam că pot fi însărcinată”, a scris Victoria.

Când a aflat de sarcină, Escobar a dus-o la o femeie ce trăia într-o zonă săracă din Medellin, iar acolo a suferit un avort violent.

Victoria a avut nevoie de mai mulți ani pentru a-și reveni psihic și a apelat și la ajutorul unui psiholog.

Ea le-a povestit celor doi copii ai săi despre acest episod îngrozitor din viața sa, iar ei au fost cei care au sfătuit-o să scrie această carte.

Nu vreau să mă victimizez, nu ar fi corect față de celelalte victime ale lui Pablo”, a mai scris femeia.

Victoria Eugenia Henao și Pablo Escobar au fost căsătoriți timp de 17 ani, până la decesul acestuia, în 1993.

Imediat după ce traficatul a fost ucis de polițiști, Victoria a fugit cu cei doi copii în Mozambiq, iar apoi în Argentina, unde locuiește și astăzi.

Cine a fost Pablo Escobar

Pablo Emilio Escobar Gaviria a fost un celebru baron al drogurilor columbian, care la apogeul carierei sale deținea 80% din traficul de cocaină din SUA.

Supranumit „Regele Cocainei ”, acesta a fost cel mai bogat criminal din istorie, cu o avere netă cunoscută estimată la 30 de miliarde de dolari (în anii 1990) și aproximativ 100 de miliarde de dolari dacă sunt incluși și banii ascunși prin diverse locații din Columbia.

În cei aproape 18 ani in care a condus cel mai mare imperiu al drogurilor, numele de Pablo Escobar este asociat cu uciderea a peste 200 de politiști și 600 de civili.

Nu a reieșit cine a tras focul de armă în urechea sa, dacă a fost parte a luptelor cu arme sau o posibilă execuție, existând multe speculații pe tema asta. Unele din rudele sale cred că el s-a sinucis.

Cei doi frați ai săi, Roberto Escobar și Fernando Sánchez Arellano, cred că s-a împușcat singur în ureche. Vorbind despre asta, cei doi au afirmat că Pablo „s-a sinucis, n-a fost omorât. În toți acei ani în care a fost vânat de ucigași, el îmi spunea în fiecare zi că dacă va fi încolțit fără putință de scăpare se va împușca prin ureche.”

Citește și: Alec Baldwin a fost reținut în urma unei altercații

Citește și: Soţia lui Ozzy Osbourne, declarații șocante. De ce i-a pus somnifere în băutură

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter