Cum arată acum fosta iubită a lui Fuego, Ana Maria Ciaușu

De Unica.ro, pe
Ana Maria Ciaușu a fost marea dragoste a artistului Fuego (Paul Surugiu). Iată cum arată în prezent femeia care l-a cucerit pe Fuego în urmă cu mai mulți ani!

Ana Maria Ciaușu are 42 de ani și are o carieră strălucită în politică. Ea a devenit cunoscută după relația ei de iubire cu Fuego, pe care a avut-o la începutul anilor 2000. Ei au trăit o poveste de dragoste de vis timp de patru ani. Ba mai mult, cei doi aproape au ajuns la un pas de căsătorie.

Cei doi au ajuns însă într-un final la concluzia că este mai bine să meargă pe drumuri separate. Motivul ar fi fost faptul că femeia pierduse două sarcini, în pofida tratamentelor pe care le făcuse pe atunci. Ea nu a reușit să îndeplinească dorința lui Fuego de a deveni tată.

Pe atunci, Fuego a spus pentru Spynews: „Relația mea cu Ana Maria nu mai există. Ana nu mai face nici tratament cu antibiotice și injectabile pentru a rămâne însărcinată, s-a terminat totul. Relația noastră s-a încheiat de curând, dar noi am rămas buni prieteni”.

De atunci, femeia a intrat în politică, unde și-a dezvoltat o carieră de succes, în timp ce Fuego a continuat să aibă un succes fulminant în industria muzicală.

Cine este Ana Maria Ciaușu, fosta iubită a lui Fuego

Ana Maria Ciaușu s-a născut, a crescut și a studiat în Slatina, după cum arată KanalD. Ea a absolvit Facultatea de Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală, filiala Slatina, din cadrul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, având licența de inginer.

Viața a purtat-o prin București și Iași, dar în 2012 a decis să revină în orașul natal, Slatina. Odată întoarsă la ea acasă, a început o carieră în politică. Ea a devenit membră a Partidului Național Liberal din Olt.

Anul trecut, ea a povestit pentru Pro TV despre cariera ei: „Da, am fost în atenția presei datorită relației pe care am avut-o cu Paul, și nu pentru că eu mi-am dorit lucrul acesta atunci, ci pentru că nici eu și cu atât mai puțin el, nu aveam nimic de ascuns. Astăzi, mă găsiți deja cu 7 ani de experiență politică în județul Olt, la mine acasă. Eu cred că politica este despre și pentru oameni. Aceasta este motivația care m-a determinat să intru în politică. Eu iubesc oamenii, îmi place sa fiu în mijlocul lor și atunci când îți pasă trebuie să și faci ceva în acest sens”.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter