A fost anunțată oficial data la care va începe ultimul sezon al serialului „Game of Thrones”

De Ioana Tătaru, pe Ultimul update Miercuri, 16 ianuarie 2019, 12:50
Ești fanul serialului „Game of Thrones” și ai așteptat cu sufletul la gură să știi când poți urmări cu drag ultimul sezon? Data oficială tocmai a fost anunțată de realizatorii serialului popular, urmărit în întreaga lume.

14 aprilie 2019 este data oficială, la care va începe serialul

Ultimul sezon al serialului „Game of Thrones” va începe pe data de 14 aprilie, iar acesta va avea șase episoade, care ar putea depăși o oră fiecare, anunță CNN.

„Episoadele din sezonul 8 Game of Thrones vor avea toate peste 60 de minute, totul va fi măreț”, a declarat unul dintre regizori, David Nutter. „Sunt complet mulțumit de cum se încheie. Cred că David Benioff și Dan Weiss ( n.r. – creatorii serialului) au făcut o treabă grozavă și au ținut cont și de ceea ce fanii își doresc, dar și de ceea ce este corect din punctul de vedere al poveștii. Vă garantez că vor fi multe surprinze și momente șocante, dar în final este o poveste incredibilă”.

În clipul video de promovare, apar Jon Snow, Arya și Sansa Stark. Anterior, HBO (postul care produce serialul), a lansat un filmuleț de 5 secunde, în care pot fi văzuți Sansa Stark, Jon Snow și regina Danenerys.

Clipul de promovare, publicat pe 13 ianuarie, a adunat, doar de pe Facebook și YouTube, 40 milioane de vizualizări.

În ultimul sezon va avea loc o scenă de luptă incredibilă

Actorul Vladimir Furdik, (care îl interpretează pe Regele Nopții) a dezvăluit că, în ultimul sezon, va avea loc o scenă de luptă incredibilă, după ce personajul lui și armata de Umblători Albi au reușit să distrugă Zidul ce-i separă de cele șapte regate din Westeros: „În a treia parte a ultimului sezon va avea loc o bătălie pe care creatorii și-o doresc a fi cea mai mare din istoria televiziunii. Aproape întregul episod va fi despre această luptă și va dura aproximativ o oră”, a dezvăluit actorul.

Sursă: CNN.com

Sursă video: Youtube.com

Sursă foto: Northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter