Wow, ce forme! Uite ce sexy a fost Beyonce la concert!

De Unica.ro, pe

Beyonce şi-a expus formele voluptoase pe o scenă din Carolina de Nord, unde a purtat numai outfituri mulate şi super sexy. Cum ţi se pare silueta ei?
Considerată de unii cam grăsuţă, de alţii perfectă, Beyonce are un succes uriaş la public, iar concertele ei adună mii de fani.
Cel mai recent a fost în statul american Carolina de Nord, unde artista a făcut furori cu ţinutele ei sexy. A purtat un costum mulat de un albastru închis foarte frumos cu aplicaţii strălucitoare şi un decolteu adânc, după care s-a schimbat într-un body cu fustă mini, care i-a scos în evidenţă picioarele.
Beyonce are 31 de ani şi este mama unei fetiţe, Blue Ivy, pe care a născut-o în ianuarie 2012. Pe tatăl fetiţei, rapperul Jay Z, l-a cunoscut când au colaborat la piesa „Bonnie and Clyde” şi speculaţiile privind relaţia lor au început încă de atunci.
Beyonce, sexy în reclama colecţiei sale de modă
beyonce
Beyonce şi Jay Z s-au căsătorit în secret în aprilie 2008, la New York. Cuplu este cunoscut pentru discreţia de care dă dovadă în ce proveşte viaţa intimă.
Cu toate acestea, sarcina lui Beyonce a fost anunţată pe scenă, în faţa milioanelor de oameni care o priveau în direct la TV.
beyonce

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter