Flavia Mihășan a devenit mamă pentru a doua oară! Prima imagine cu fiul asistentei TV

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 12 august 2021, 13:32

Flavia Mihășan a devenit mamă pentru a doua oară pe 15 mai 2021. Asistenta TV a născut un băiețel. Flavia și iubitul ei, Marius Moldovan, mai au împreună un fiu, Carol, în vârstă de aproape 2 ani.

Flavia Mihășan a devenit mamă pentru a doua oară! Prima imagine cu fiul asistentei TV

„Ieri a venit pe lume minunea asta de bebe! E perfect, e dulce și bun! ♥️ Te iubim fără limite, copilul nostru!”, a scris Flavia în dreptul unui videoclip în care își ține fiul nou născut pe piept.

„Bine ai venit, bebe frumos și bun! Te așteptam! Lumea va fi mai senină cu tine în ea!; Felicitări, dragilor!! Să fiți sănătoși și să vă bucurați de fiecare moment!; Yyyeeeyyy”, au comentat prezentatoarea TV Teo Trandafir; artista Nicoleta Nucă și creatoarea de conținut Alina Tanasa.

Prima imagine cu fiul asistentei TV o găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Flavia Mihășan și iubitul ei au ales numele celui de-al doilea fiu

„Cineva drag mi-a spus odată că leoaicele sunt mame de băieți și mare dreptate a avut, cel puțin în cazul meu! Da, vom mai avea un băiețel și acum că știm asta, putem spune că asta ne-am dorit de când am aflat că sunt însărcinată! ❤️”, scria Flavia anul trecut în mediul online.

„Da, ne-am gândit la nume. Îl avem deja, dar cum am făcut și cu Carol, o să îl facem public după ce se naște. Am tot încercat să vedem cam ce i s-ar potrivi. Nouă ne place ideea asta de nume cumva românești.

Citește și:

Radu Vâlcan, declarație haioasă de dragoste pentru Adela Popescu

Iulia Albu, însărcinată pentru a doua oară? Fashion editorul a clarificat

Ce părere are Lavinia Pîrva despre copiii lui Ștefan Bănică Junior, Violeta și Radu

Bine, deși Carol este cumva nemțesc, dar nu aș fi vrut ceva foarte diferit, cum e acum un trend cu nume străine. Îmi place totuși să fie autentic. Al doilea nume e chiar românesc”, a declarat Flavia Mihășan pentru Antena Stars.

Ce probleme a întâmpinat în a doua sarcină?

„La prima sarcină nu mi s-a întâmplat, dar acum am probleme cu gingiile. Îmi sângerează când mă spăl pe dinți. Într-o dimineață m-am speriat. Dimineața mă trezesc cu nasul uscat, iar până seara ajunge să-mi curgă.

Am observat și că am pielea foarte deshidratată. E și frig afară, dar mă rănesc foarte ușor la mâini. Sunt plină de bubițe și răni. Am mâncărimi pe spate și burtică. (…) Nu-mi fac griji legate de kg. N-am mai făcut sport, dar am un val de energie și voi relua antrenamentele”, spunea Flavia într-un videoclip mai vechi.

Flavia Mihășan și iubitul ei, Marius Moldovan, s-au cunoscut la repetițiile pentru musicalul Mamma Mia!, iar, pe 15 iunie 2019, cei doi au devenit părinții unui băiețel.

Perechea a fost discretă în privința nașterii. Informația a fost făcută publică abia după ce vedeta a fost externată din spital și băiețelul s-a acomodat în locuința cuplului.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter