Copiii lui Luke Perry, primele declarații după moartea tatălui lor

De Oana Dinu, pe Ultimul update Vineri, 08 martie 2019, 16:07
Au trecut patru zile de la moartea lui Luke Perry, iar copiii acestuia au transmis mesaje emoționante pe o rețea de socializare. Ce spun tinerii despre nefericitul eveniment. 

Luke Perry, actorul care a devenit cunoscut la nivel mondial cu interpretarea rebelului Dylan McKay din serialul „Beverly Hills 90210”, s-a stins din viață luni, 4 martie, la vârsta de 52 de ani. Starul de la Hollywood a suferit un atac cerebral, în urma căruia nu a mai reușit să își revină.

Moartea lui fulgerătoare a îndurerat o lume întreagă, dar cel mai greu este pentru copiii actorului și ai fostei sale soții, Rachel Sharp: Jack, în vârstă de 21 de ani, și sora lui mai mică, Sophie (18).

Deși Luke Perry i-a ținut pe copii departe de lumina reflectoarelor, actorul fiind întotdeauna extrem de discret cu viața lui personală, mezina familiei le-a transmis celor care i-au fost aproape în ultima perioadă un mesaj încărcat de durere și recunoștință, rugându-i pe toți să aibă răbdare cu ea.

”S-au întâmplat foarte multe lucruri pentru mine în ultima săptămână. Totul s-a întâmplat foarte repede. M-am întors din Malawi pentru a fi alături de familia mea” își începe tânăra postarea. În ultimele 24 de ore am primit copleșitor de multe mesaje de susținere. Nu pot să răspund individual la sutele de mesaje frumoase, dar le-am citit pe toată și apreciez gestul fiecărui om care a trimis mesaje pozitive mie și familiei mele. Nici nu știu ce să spun într-o astfel de situație. Este ceva pentru care nu ești pregătit cum să reacționezi, mai ales când totul se întâmplă în fața publicului. Așa că aveți răbdare cu mine și să știți că sunt recunoscătoare pentru toată dragostea pe care o primesc. Sunt recunoscătoare în tăcere” a explicat aceasta.

Sophie se afla în în Malawi, Africa, atunci când Luke Perry a fost internat, fiind nevoită să se întoarcă de urgență la Los Angeles pentru a sta alături de tatăl său. În afara de ea și de Jack Perry, lângă actor au mai fost, până în ultima clipă, logodnica sa, Wendy Madison Bauer, fosta soţie Rachel „Minnie” Sharp, mama sa, Ann Bennett, tatăl vitreg, Steve Bennett, fratele său, Tom Perry și sora lui, Amy Coder.

Și fratele său, Jack, în vârstă de 21 de ani, a postat un mesaj extrem de sensibil pe platforma online: „A însemnat multe lucruri pentru foarte mulți oameni. Pentru mine, el a fost întotdeauna Tata. M-a iubit și m-a susținut în tot ce am făcut. M-a inspirat să fiu cel mai bun. Am învățat atât de multe de la tine, iar inima mea se frânge când mă gândesc la toate lucrurile pe care tu le vei rata, pentru că nu mai ești aici. Îmi va fi dor de tine în fiecare zi cât voi trăi pe acest Pământ. Voi face orice pentru aduce mai departe moștenirea ta și pentru a te face mândru de mine. Te iubesc, tată!”, a transmis Jack Perry.

Devastat de moartea tatălui său, tânărul, cunoscut în lumea wrestling-ului Jungle Boy, și-a anulat toate meciurile.

Sursă foto: Instagram

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter