EXCLUSIV VIVA Elena Băsescu: Sofia Anais, un vis împlinit

De Revista Viva, pe

De aproape patru luni, nu mai este doar europarlamentar, fiica Preşedintelui Romåniei şi unul dintre subiectele favorite ale presei, ci şi mama unei fetiţe nerăbdătoare să vină pe lume. Elena şi Bogdan, soţul său, ne-au deschis uşa casei pentru primul pictorial alături de Sofia Anais şi pentru una din rarele mărturisiri despre noua viaţă.
Să stabileşti o şedinţă foto cu o fa¬milie celebră, care în timpul săp-tămânii locuieşte la Bruxelles ori Strasbourg şi doar peste weekend în Bucureşti, nu este cel mai uşor lucru din lume.

Dar greul a fost cu adevărat depăşit dacă citeşti aceste rânduri fără să ne bănuieşti de simpatie politică. Pentru că acest articol nu este despre campanii electorale sau apartenenţe politice, ci, aşa cum te-a obişnuit VIVA!, despre viaţa unei proaspete mame cele¬bre, cu provocările aferente: emoţii cât cuprinde, nopţi nedormite, un tată gri¬juliu, bunici entuziasmaţi, kilograme în plus, kilograme în minus şi coincidenţe.
Aşa cum a fost aceea că Sofia s-a născut pe 1 septembrie, la fix un an de la nunta părinţilor săi. „Nici dacă am fi plănuit, nu ar fi ieşit această sincronizare per¬fectă”, şi-a început Elena povestea.
Sursa: Viva.ro
„Citește interviul integral cu Elena Băsescu, în revista VIVA! de ianuarie. Mai mult, în revista VIVA! de ianuarie găsești primele poze, în exclusivitate, cu Elena, soțul ei, Bogdan, și micuța lor Sofia Anais.”
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter