EXCLUSIV! INNA, cu secretele vieții amoroase la vedere în cel mai nou număr Unica

De Bianca Prangate, pe Ultimul update Joi, 22 iulie 2021, 11:19
INNA este la fel de plină de viață, creativă și frumoasă la 34 de ani ca la începutul carierei, când abia părăsea tărâmul adolescenței.

În 2021, INNA nu stă deloc degeaba. De la colaborări cu Flo-Rida și Timmy Trumpet pe plan muzical, la rolul de detectiv în cadrul emisiunii „Masked Singer România” de la Pro TV, agenda ei este plină. Atunci când nu muncește, petrece timp cu familia și prietenii sau dă o fugă prin lume împreună cu iubitul ei, Deliric. Despre toate acestea ne-a povestit chiar ea, într-un interviu exclusiv, care poate fi citit în ediția de august a revistei Unica, pe a cărei copertă și apare.

Imaginează-ți că lumea ar fi populată de clone ale tale. Cum ar arăta această lume – ce valori ar avea, ce reguli ar exista?

O lume liberă, fără prea multe reguli, bazată pe prietenie, pe iubire, muzică, fericire, o lume în care oamenii se susțin și luptă pentru valori în care cred. O lume în care călătorim, ne bucurăm de experiențe frumoase.

Care este grija ta cea mai mare? 

De fiecare dată sunt preocupată ca toți cei dragi ai mei să fie bine, sănătoși. În rest, toate se pot rezolva.

În alt interviu ai spus că îți place să te uiți la seriale. Dacă te-ai putea teleporta într-un univers cinematic, în care crezi că te-ai descurca cel mai bine?

Îmi place să mă uit la seriale, mă uitam super mult împreună cu echipa mea atunci când călătoream prin lume. Ne uitam la Game of Thrones, Casa de Papel. Cred că în universul Casa de Papel m-aș integra perfect! 🙂

Anul acesta ai pășit pentru a doua oară în rolul de detectiv la „Masked Singer România”. Cum te înțelegi cu noii detectivi? Le-ai dat ponturi din experiența ta anterioară?

Mă bucur super tare că fac parte și din cel de-al doilea sezon al emisiunii, este un show extraordinar, efervescent, în care treci de la o părere la alta în câteva secunde, în care poți fi absolut convins că știi cine este persoana care se ascunde sub mască, dar apoi realitatea să te contrazică. Echipei de detectivi s-au alăturat Mihaela Rădulescu și Alex Bogdan, care s-au integrat foarte rapid. Mă super distrez împreună cu ei și cu Horia Brenciu! Le-am povestit cum a fost experiența anterioară pentru mine, au vorbit și cu echipa de producție și se descurcă foarte bine. Noi deja am început filmările pentru acest nou sezon și ne bucurăm din plin de aceste zile!

Știu că „Masked Singer România” este o emisiune definită de mister, dar ce detalii savuroase de culise ne poți oferi?

Pot să spun doar că și anul acesta va fi un show cu multe surprize, personaje savuroase, neașteptate, costume spectaculoase. Cât despre atmosfera de la filmări și ce se întâmplă în culise, noi ne distrăm super mult, ne bucurăm de fiecare descoperire de personaj, dar și de mister. Și mai multe chiar nu vă pot spune!

Pe plan muzical pare că nu obosești niciodată. Ce ne mai pregătești?

Chiar am avut un an plin de muzică și nu mă voi opri aici. Am lansat la final de 2020 albumul ”Heartbreaker” care include ”Flashbacks”, o piesă care a avut feedback foarte bun în multe țări din lume și care a fost locul 1 în Rusia mult timp. Am lansat de curând ”Maza”, piesă inclusă pe același album, dar și niște colaborări de care sunt tare încântată: ”It Don’t Matter” cu Alok (DJ-ul numărul 5 în lume) și Sofi Tukker; ”Summer’s Not Ready” cu Flo-Rida (este deja al doilea feat. împreună, după piesa “Club Rocker”) și Timmy Trumpet, toți fiind artiști pe care îi apreciez. Pregătesc un nou album și multe piese pe care le voi lansa tot în acest an, deci vă asigur că nu vă veți plictisi!

Citește și: Prințul Harry va publica un volum de memorii. Când va apărea cartea

Citește și: Renée Zellweger și noul ei iubit, Ant Anstead, sărut pasional pe plajă

Citește și: Ce ocupație are fiul cel mare al Nicoletei Luciu la doar 12 ani

Citește și: Oana Roman s-a lăsat greu recucerită de Marius Elisei: „Am așteptat un pic”

Să vorbim puțin și despre iubire. Fiecare cuplu are obiceiurile sale. În cazul relației tale cu Deliric, ce obicei vă aduce mai aproape?

Suntem amândoi artiști, împărtășim iubirea pentru muzică, bucuria de a fi pe scenă și de a ne exprima prin muzică. Avem multe lucruri în comun, dar, de exemplu, unul dintre lucrurile esențiale este că ne place amândurora să călătorim și de fiecare dată când avem timp liber, căutăm noi destinații spre care să ne îndreptăm.

Tot anul trecut ne spuneai că uneori ai momente în care nu te simți bine în pielea ta. În presă s-a disputat adeseori dacă tu ai sau nu operații estetice, zvon pe care tu l-ai dezmințit. Așadar, prinsă însă între propriile tale standarde de frumusețe și cele impuse de societate, cum reușești să rămâi echilibrată mental si emoțional?

Eu mă simt foarte bine cu mine însămi, am grijă de mine, de ceva timp fac antrenamente cu Florin Cujbă, merg și la masaje anticelulitice la Endorphin Lab, am grijă de tenul meu la Avra Institute, mănânc vegan, dorm cât de mult pot și încerc să fiu mereu odihnită. Sunt momente în care aș spune că sunt nesigură, nu neapărat că nu mă simt bine în pielea mea, dar sunt mai degrabă mood-uri trecătoare. Reușesc să rămân echilibrată făcând toate lucrurile despre care am menționat, dar și petrecând timp de calitate cu oameni dragi mie (familie, prieteni, iubit).

Pe social media nu te sfiești să fii sexy. Însă la unele poze se strâng și comentarii critice, care caută să te pună la colț pentru acest lucru. Cum le gestionezi?

Nu țin cont de acest tip de comentarii, pentru că nu îmi pot trăi viața după hatereli. Da, apreciez comentariile critice constructive, dar altfel, nu le iau în seamă.

Ai ajuns mai departe decât ar fi visat fata născută pe malul mării acum trei decenii și puțin. Ce conversație ai avea cu tine cea din trecut, dacă ar fi posibil?

Ai încredere în tine, muncește, totul va fi bine!

Descoperă interviul integral în ediția de august a revistei Unica. Revista Unica se găsește din 22 iulie la punctele stradale de difuzare a presei, în lanțurile Metro și în rețeaua Inmedio.

Foto copertă: Raluca Mărgescu

Make-up: Anca Buldur

Hair Style: Adonis Enache (Balmain Hair Couture Ambassador, Endorphin Lab)

Styling: RDStyling

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter