Exclusiv. DJ Wanda dezvăluie care este cea mai mare dezamăgire a sa

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 02 noiembrie 2017, 13:36
DJ Wanda este una dintre cele mai îndrăgite și plăcute prezențe din peisajul monden autohton. Cu toate că trece printr-o perioadă grea, vedeta reușește să-și mențină zâmbetul pe buze și să emane energie pozitivă în jurul său.

Invitată la petrecerea de Halloween a revistei Unica, bruneta în vârstă de 41 de ani a arătat senzațional și a vorbit deschis și cu încredere despre încercarea prin care trece în prezent. DJ Wanda a fost diagnosticată cu o boală inflamatorie intestinală, numită boala Crohn, care-i poate afecta întregul sistem digestiv. “Am plâns acum două zile, am plâns pentru că aș vrea, cumva, să trec mai repede peste această perioadă. Este un moment greu pentru mine din punctul de vedere al sănătății, însă sunt ok și știu că îl voi depăși cu bine.” – a declarat DJ Wanda pentru Unica.

Dj Wanda

Dacă anul trecut scria pe site-ul sau că nu-și dorește un copil, iată că cel mai mare regret pe care-l are DJ Wanda este legat de acest aspect: “Cea mai mare dezamăgire a mea este că nu am un copil care să aibă jumătate din vârsta mea, adică un copil-prieten, care să aibă acum 20 de ani și pe care să-l învăț să facă tatuaje.”

DJ Wanda este pasionată de tatuaje, are propriul său salon, și cât de curând intenționează să-și facă tatuajul cu numărul 15, care va fi cel mai dureros dintre toate: “Vreau să-mi mai fac un tatuaj pe palme. Este cea mai dureroasă zonă, dar am curaj să-l fac. O să-mi fac aceiași trandafiri pe care-i am pe mână pentru că această floare simbolizează putere, forță, candoare și sensibilitate.” – a adăugat DJ Wanda pentru Unica.

Citește și – Adevăr sau provocare cu Dj Wanda

Citește și – DJ Wanda, poze de senzație. Uite ce bine arată!

Sursă foto: arhivă personală

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter