EXCLUSIV! Andreea Raicu: „Din geantă nu îmi lipsesc balsamul şi fondul de ten!”

De Diana Sorescu, pe

Andreea Raicu a lansat o colecţie de bijuterii, iar multă lume a apus că frumoasa vedetă s-a inspirat din linia de bijuterii Malvensky. Andreea demontează zvonurile şi ne mărturiseşte, în exclusivitate, că pentru Serendipity Malvina a fost una dintre persoanele cu care s-a consultat, mai ales că cele două sunt bune prietene! Tot în interviul de mai jos găsiţi ponturi de beauty de la Andreea şi gânduri despre planurile de viitor!

Andreea Raicu, interviu exclusiv

Andreea, de ce o colecţie de bijuterii? Şi de ce „Serendipity”?
Ideea colecţiei o aveam de mai multă vreme şi am aşteptat un moment propice să o lansăm. Multă lume dupa apariţia cărţii “Mănâncă şi arată bine!” şi a colecţiei de haine Simplicity, mă întreba ce urmează, ba unii chiar mi-au sugerat o colecţie de bijuterii, fără să ştie că ideea era deja în lucru. Asta nu m-a făcut decât să cred din ce în ce mai mult în ideea colecţiei. Vreau şă îţi spun că a durat aproape 10 luni de când am început să lucrăm la acest proiect până în momentul lansării. Una din etapele cele importante a fost găsirea unui nume. În general, nu e un lucru uşor să găseşti un nume reprezentativ, dar în acest caz a fost relativ uşor: îmi place semnificaţia cuvântului “serendipity” (o situaţie neaşteptată dar fericită care îţi schimbă viaţa) si mi s-a parut că are legătură şi
Care sunt preţurile? Sunt bijuterii de lux sau accesibile?
Am vrut să fie preţuri pentru toată lumea, ele sunt cuprinse între 230 şi 2600 lei. Cele mai scumpe piese sunt cele cu diamante.  Eu nu sunt cel mai obiectiv om care să îţi răspundă la această întrebare, dar dacă mă uit la nivelul comenzilor văd că lumea le comandă şi asta îmi spune că au un preţ potrivit. Trebuie să îţi mărturisesc că s-au vândut cel mai bine bijuteriile cu preţuri medii şi nu cele mai ieftine.
Unele voci spun că Serendipity seamănă izbitor cu o linie de bijuterii lansată de o altă vedetă din România. Cum comentezi?
Bănuiesc că te referi la colecţia prietenei mele Malvina J Mă aşteptam şi la astfel de remarci, sunt normale. Amândouă apreciem simplitatea şi eleganţa şi asta se traduce şi în ceea ce facem. Poate că şi din această cauză lumea spune că cele două colecţii seamănă. O să îţi spun un secret: Malvina a fost printre primele persoane cu care m-am consultat cand am demarat acest proiect şi m-a susţinut mereu.
Cui i-ai făcut cadou prima bijuterie din colecţie?
Unei persoane dragi mie.
EXCLUSIV! Andreea Raicu: „Din geantă nu îmi lipsesc balsamul şi fondul de ten!”
Care este, până acum, feedback-ul pe care l-ai primit din partea clienţilor?
A fost unul foarte bun, am primit foarte multe mesaje de felicitări, sugestii pentru modele viitoare, dar şi unele critici. Îi încurajez mereu pe cei care urmăresc proiectele mele să îmi transmită părerile lor pentru că vreau mereu să îmbunătăţim ceea ce facem.
Linie de haine, un dvd de modă, o carte de bucate, colecţie de bijuterii, toate marca Andreea Raicu. Pe când nişte genţi semnate de tine?
Genţi?! Foarte multă lume mă întreabă acelaşi lucru  în ultima vreme J Cred că deja e un lucru ştiut că nu îmi place să vorbesc de proiectele viitoare, dar te asigur că urmează în viitorul apropiat să dezvoltăm proiectele existente şi urmează unele noi. Fiţi cu ochii pe andreearaicu.ro ca să aflaţi noutăţile.
CITESTE CONTINUAREA IN PAGINA URMATOARE!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter