Poze: Ce vedete au nevoie de epilare definitivă. Uite ce urât arată!

De Unica.ro, pe

Vedetele de la Hollywood duc o viaţă haotică şi au un program foarte încărcat, aşa că e de înţeles să mai aibă mici scăpări. Dar unele din ele au făcut gafe majore pe covorul roşu. Iată căror vedete le-am recomanda câteva şedinţe de epilare definitivă.
Celebrităţile duc o viaţă haotică, dar când vine vorba de covorul roşu există reguli care n-ar trebui încălcate – cum ar fi epilarea axilei. Julia Roberts, Beyonce, Drew Barrymore, Kelly Rowland şi multe alte dive au avut momente jenante pe covorul roşu.
Vezi mai multe poze cu vedete neepilate în galeria foto. CKICK AICI!
Fie că eşti actriţă, supermodel sau artist trebuie să ai întotdeauna timp să te epilezi. Iar pentru cele care nu au timp să meargă periodic la salon, există epilarea definitivă, posibilă atât pe pielea închisă la culoare, cât şi pe pielea deschisă.

Iată tot ce ar trebui să ştii despre tehnica SPL pentru epilarea definitivă ca să nu păţeşti ca vedetele din imagini.

Cum funcţionează tehnica SPL

drew barrymoreLampa cu lumină intens pulsată emite pulsuri care sunt absorbite de melanina conţinută în firul de păr. Această absorbţie încălzeşte firul (la aproximativ 72 grade Celsius) şi este astfel transmisă în folicul.
În acest fel sute de foliculi sunt distruşi la un flash de lumină, după care firele cad, se desprind, în aproximativ 15 zile.
Pentru a observa rezultatele, specialiştii Elos Beauty Center recomandă efectuarea unei şedinţe test cu SPL pe o axilă; după o perioadă scurtă de timp încep să se vadă diferenţele ce apar între cele două axile, cea epilată şi cea neepilată.

Cât de definitivă este epilarea definitivă

Termenul de epilare definitivă nu se poate aplica în cazul vreuneia dintre procedurile existente, ci putem vorbi despre o epilare de foarte lungă durată. În funcţie de fototipul cutanat şi de culoarea firului de păr, e nevoie de 8 până la 10 şedinţe, pentru a scăpa de tot părul nedorit, urmând apoi să facem câte o şedinţă de întreţinere anual, pentru a menţine efectele tratamentului„, spune dr. Andreea-Raluca Vlăduţă, medic dermatolog.

De ce nu cade tot părul după o singură şedinţă

beyonceSpecialiştii aBeauty Clinique ne explică: „Firul de păr creşte în trei faze: anagenă, catagenă şi telogenă. Pe corp, firele sunt în diferite faze de creştere. Doar în faza anagenă firul de păr este în contact cu rădăcina lui şi deci numai acela va fi afectat de lumina pulsată. Pe aceeaşi zonă, în orice perioadă, părul vizibil nu se află în aceeaşi fază a ciclului de creştere. O parte este în faza anagenă şi altă parte în faza telogena, iar distribuţia ciclului creşterii părului variază în concordanţă cu zona în care se află părul.”

Rezultatele unei şedinţe de epilare cu tehnica SPL depind de fiecare persoană în parte, la fel şi numărul de şedinţe necesare pentru rezultate optime.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter