Drama lui Mircea Solcanu după operația pe creier: „Trăiesc din pensia de handicap şi sunt aproape surd”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 02 iunie 2021, 14:46

Mircea Solcanu (45 de ani) s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu mai bine de opt ani, după ce a suferit o intervenție chirurgicală la nivelul creierului. Fostul prezentator de televiziune de la Acasă TV trăiește acum în orașul său natal, Constanța, dintr-o pensie de handicap, în valoare de 880 de lei. Solcanu a mărturisit recent că se confruntă și cu mari probleme cu auzul după operația de înlăturare a tumorii pe care a făcut-o în 2012.

Citeşte şi: Actrița Michaela Prosan este însărcinată cu primul ei copil

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu, probleme cu fiica la grădiniță. „A stat vânătă 7 zile”

Citeşte şi: Dana Rogoz și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, au aniversat 17 ani de relație

Citeşte şi: De unde a pornit conflictul dintre Oana Zăvoranu și mama ei, Mărioara Zăvoranu

„Potrivit statisticilor, trebuia să se termine şi efectul operaţiei, ea îmi asigura un număr limitat de ani până la o recidivă sau necesitatea unei alte operaţii. A trecut termenul, nu am nicio problemă, în afară de pierderea auzului total la o ureche şi 70% la cealaltă De şapte ani, verile mi le petrec pe plajă, cu beri şi oameni buni, deci nicio oprelişte. Trăiesc din pensia de handicap şi sunt aproape surd. Sunt în anul 2. Sincer, abia aştept să termin facultatea. Nu neapărat ca să joc pe scenă sau în filme, ci doar ca să văd ce alte surprize mai are viaţa pentru mine. Facultatea asta a fost şi un fel de penitenţă, în care am învăţat nespus de multe lucruri”, a spus Mircea Solcanu, potrivit impact.ro.

Mircea Solcanu, afirmații controversate legate de cazul băiețelului sfâșiat de câini în 2013

Vedeta de televiziune și-a pierdut locul de muncă după ce a criticat părinții lui Ionuț Anghel, care a fost sfâșiat de o haită de câini fără stăpân, în 2013. Acesta a acuzat familia Anghel că au profitat de tragicul incident pentru a câștiga bani.

„Familia Anghel! S-a inventat munca. Dacă nu vă place munca, duceţi-vă copilul să-l mănânce alţi câini, se pare că din asta trăiţi. Ce sumă aţi încasat în urma participării la emisiuni TV, acelea care se desfăşurau când copilul vostru era pe catafalc?”, a spus atunci fostul prezentator.

Foto –  Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter