Ce face și cum arată Mircea Solcanu la 4 ani de la dispariția din televiziune

De Mădălina Manole, pe
Pe Mircea Solcanu toată lumea și-l amintește ca fiind co-prezentatorul și colegul de platou al lui Cabral în cadrul emisiunii Povestiri de Noapte de la postul Acasă TV, însă mai puțini știu drama prin care a fost nevoit să treacă în ultimii ani.

Mircea Solcanu s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu aproximativ 4 ani, după ce a fost dat afară de la cârma emisiunii pe care o prezenta la Acasă TV, ca urmare a comentariilor pe care acesta le-a făcut pe pagina sa personală de Facebook cu privire la drama băiețelului sfâșiat de câinii maidanezi. Atunci, fostul prezentator TV a acuzat familia băiețelului că apare la televiziuni pentru a face rost de bani, iar declarația sa a stârnit foarte multe controverse.

Mircea Solcanu

Mircea Solcanu în prezent, foto Twitter

Îndrăgitul și haiosul prezentator, care reușea să stârnească zâmbete la fiecare apariție și să se facă plăcut de toată lumea, a ales să se îndepărteze de camerele de filmat și să se întoarcă în orașul său natal, Constanța. Odată cu părăsirea televiziunii, acesta s-a retras și din mediul online, iar în prezent toate conturile sale sunt vizibile doar prietenilor foarte apropiați.

Mircea Solcanu

Mircea Solcanu alături de Paul Ipate în emisiunea „Jocuri de celebritate”, Pro TV, 2017

Acesta a recunoscut că în 2012 a fost diagnosticat cu o tumoare pe creier care a reușit să-i spargă timpanul și l-a supus riscului de a rămâne imobilizat la pat toată viața, însă a fost operat la Viena și intervenția de extirpare a tumorii a fost un real succes. Trecând prin această experiență traumatizantă, care l-a făcut să se gândească la moarte, Mircea Solcanu a început să dea altă valoare vieții și să se implice în activități care-i fac plăcere cu adevărat și care-l fac fericit. Astfel, acesta s-a dedicat în întregime ajutorării animalelor, iar astăzi la 41 de ani, continuă să fie sprijin pentru asociațiile care salvează animalele abandonate, implicându-se în strângerea fondurilor și nu numai.

Citește și – Mircea Solcanu, OUT de la Acasă TV? Ce i-a înfuriat pe şefi

Citește și – Gafa mamei lui Mircea Solcanu l-a făcut chiar şi pe el să râdă! Cum a putut să spună aşa ceva?

Sursă foto: Libertatea.ro, Twitter, captura video Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter