Cum arată Mircea Solcanu la șapte ani de când a părăsit televiziunea

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 16 iunie 2020, 14:08
Mircea Solcanu nu mai seamănă deloc cu cel care, în urmă cu șapte ani, prezenta Poveștiri de Noapte, pe postul Acasă TV. Fostul prezentator a stârnit numeroase controverse în urma unor declarații la adresa părinților băiețelului sfâșiat de câini în 2013, Ionuț Anghel. 

Solcanu, care în 2012 a suferit o intervenție chirurgicală pentru îndepărtarea unei tumori la creier, este de nerecunoscut.

Recent, bărbatul a postat o fotografie pe contul său de Instagram. În imagine se vede că Mircea Solcanu și-a lăsat părul lung și are barbă.

Citește GRATUIT numărul de iunie al Revistei Unica, în format digital!

Deși era unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori din România, acesta și-a pierdut locul de muncă după ce i-a criticat pe părinții lui Ionuț Anghel, care în septembrie 2013 a fost sfâșiat de câini.

„Familia Anghel! S-a inventat munca. Dacă nu vă place munca, duceţi-vă copilul să-l mănânce alţi câini, se pare că din asta trăiţi. Ce sumă aţi încasat în urma participării la emisiuni TV, acelea care se desfăşurau când copilul vostru era pe catafalc?”, a spus atunci fostul prezentator.

Sursă foto: Instagram, Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter