Dragoș Bucur a vorbit despre procesul de adopție al fiicei sale

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 11 octombrie 2018, 15:18
Dragoș Bucur și Dana Nălbaru sunt unul dintre puținele cupluri de vedete de la noi care, deși au propriii copii, au decis să mai înfieze unul. Cei doi au adoptat o fetiță de etnie romă, pe nume India Roxana.

Dragos Bucur a dezvăluit amănunte mai puțin știute despre ceea ce presupune procesul de adopție în România. Actorul a explicat totodată și care sunt motivele pentru care s-a dus vestea că este un proces dificil: „Există discriminare în România. Ştiţi că fetiţa noastră mijlocie, India Roxana, este de etnie romă. În timpul procesului de adopţie există întâlniri de grup la care vin mai multe familii şi discută. Din 12 familii, 11 nu voiau să audă de un copil de etnie romă. Nu că nu voiau să adopte, nu voiau să audă. Au scris pe hârtie că nu vor copil de etnie romă. Mi se pare o oglindă a societăţii noastre, are legătură cu etnia, cu orientarea sexuală, cu alegerile religioase. 

Dragos Bucur, Dana Nalbaru si cei trei copii

Cei care spun că e complicat (n.r. procesul de adopție) sunt cei care au nişte cerinţe greu de îndeplinit, ei vin şi scriu pe foaie: vreau un copil blond, cu ochi albaştri, de sex feminin, între 6 luni şi un an şi două luni, nascut în zodia Leu şi, fără să exagerez, din tată intelectual, mamă studentă, născut în Muntenia. Pe cuvântul meu. Evident ca e greu aşa.”, – a dezvăluit Dragoş Bucur la emisiunea „În fața ta” de la Digi 24.

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au trei copii, doi biologici, pe nume Sofia și Kadri, și unul înfiat, o fetiță pe nume Roxana. Un alt cuplu celebru care a înfiat un băiețel este cel format din Horia Brenciu și Alice Dumitrescu.

Citește și – Andreea Bănică, despre dramele copilăriei: „Aveam parte de scandaluri, de bătăi, de fugit de acasă”

Citește și – Cum arată rochia de mireasă purtată de Deea Maxer la nunta de 10 ani

Sursă foto: arhivă Unica, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter