Dj Wanda are zile în care plânge de durere. Află de ce!

De Libertatea.ro, pe

Este vorba despre DJ Wanda, care nu a renunţat la sport nici măcar în vacanţă! După ce încheiat filmările la show-ul „Splash” de la Antena 1, unde și-a învins teama de apă și a sărit în piscină de la 5 metri înălțime, non-conformista vedetă a plecat în vacanţă pe litoral alături de antrenorul ei personal.
La malul mării, DJ Wanda înlocuieşte antrenamentele la aparate cu cele de tip funcţional, care se bazează pe mult pe greutatea corpului.
„Cătălin Riştea, antrenorul meu personal, se află şi el la mare în această perioadă, astfel că noi facem sport în timp ce alţii dorm. Ne trezim de dimineaţa şi alergăm 7-8 kilometri, iar apoi facem antrenament funcţional chiar pe plajă. Flotări, abdomene, sărituri şi exerciţii de stretching”, declară DJ Wanda.
La 37 de ani, vedeta se laudă cu picioare lipsite de celulită şi un posterior perfect, însă forma ei fizica este rezultatul multor şedinţe de antrenament. „Uneori plâng de durere, dar nu mă las. Fac contracturi, mă dor toţi muşchii, însă găsesc mereu puterea de a merge mai departe.
Ca să fiu în formă maximă la 37 de ani nu este un lucru uşor, însă merită. Mă simt mai bine şi arăt mai bine decât multe fetiţe de 18 ani. Dieta este foarte importantă, iar dulciurile nu mai reprezintă acum un viciu pentru mine”, declara DJ Wanda.
Citeşte mai multe pe site-ul Libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter