DJ Wanda se relaxează într-o vacanță exotică în Thailanda

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 28 iunie 2022, 16:23

DJ Wanda se relaxează pe exotica insulă Koh Samui din Thailanda, unde a fost protagonista unei ședințe foto în costume de baie. Intră în galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu ea! 

DJ Wanda i-a uimit pe turiștii care s-au cazat în același resort cu numărul uluitor de tatuaje pe care le-a realizat de-a lungul timpului. Cel mai apreciate au fost dragonul de pe talie, trandafirii de pe gât și de pe pumni, precum și gheișa de pe braț.

Toate aceste tatuaje reprezintă câte o poveste din viața ei.

Dragonul de pe talie i-a fost desenat în Los Angeles de celebra Kat von D, cea mai renumită tatuatoare din lume, în salonul căreia Wanda a urmat un curs de inițiere. Dragonul reprezintă semnul său în zodiacul chinezesc.

Trandafirii de pe pumni și de pe gât au fost realizați în cinci ore. Ei reprezintă simbolul renașterii și înfloririi spirituale, de care vedeta a și avut parte în ultimele luni.

Gheișa de pe braț este, de fapt, un autoportret și o reprezintă pe Wanda copil, ea având aceeași coafură și ochelari ca și vedeta, un look devenit celebru în showbiz-ul autohton.

Vezi și – Adevăr sau Provocare cu DJ Wanda

DJ Wanda se află într-o vacanță mai lungă în Asia, unde a descoperit metropola cosmopolită Singapore, pitorescul Siam Reap din Cambodgia și templele acestuia. De asemenea, din itinerarul ei nu a lipsit fascinantul Bangkok, cu viața de noapte atât de apreciată de turiștii din întreaga lume.

Foto: PR

Vezi şi mâncăruri pe care să le încerci când ești în Thailanda – 10 preparate surprinzătoare!

Citeşte şi unde să mergi în Thailanda în vacanță – insule și atracții!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter