DJ Wanda iubeşte tratamentul Madonnei

De PR, pe

Excentrica artistă a intrat în clubul select al divelor care folosesc Intraceuticals, cunoscut ca fiind tratamentul minune al Madonnei.
Pentru a demonstra că prospeţimea pielii ei are legătură cu acest tratament revoluţionar, DJ Wanda va exemplifica live pe 13 iunie, la Piteşti – Hotel Ramada, în cadrul Intraceuticals Day. Cel care îi va face tratamentul este Marius Mizdran, binecunoscut ca fiind un mare profesionist in rândul vedetelor.

Intraceuticals este tratamentul facial folosit de către cele mai exclusiviste clinici şi saloane de frumuseţe din lume. Este un sistem revoluţionar noninvaziv destinat ridurilor care înlocuieşte tradiţionalele tratamente invazive cu substanţe active precum Botox, acid hialuronic.

Cum funcţionează Intraceuticals?

Cu ajutorul aparatului este produs oxigenul hiperbaric care introduce în straturile profunde ale pielii ingredienţi activi: acid hialuronic, vitamine (A, C, E), antioxidanţi (aloe vera şi ceai verde). Odată introduse în derm, aceste substanţe acţionează din interior către exterior şi tratează problemele ţintite.

Sistemul Intraceuticals tratează: ridurile şi degradarea pielii cauzate de îmbătrânire, acneea, petele pigmentare, cearcănele, elasticitatea şi volumul pielii. Pentru fiecare tratament este necesar un număr de 6 şedinţe pentru rezultate spectaculoase.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter