DJ Wanda face antrenamente de armată pentru a avea un posterior sexy

De PR, pe

DJ Wanda nu și-a ascuns niciodată vârsta și muncește din greu să arate bine la cei 36 de ani împliniți de curând. Excentrica vedetă a fost cotată drept una dintre femeile cu cel mai sexy posterior din România, însă pentru o formă fizică perfectă face sacrificii uriașe.
DJ Wanda se laudă un regim de viață echilibrat: mănâncă doar ce trebuie, s-a vindecat de pasiunea pentru dulciuri prin psihoterapie și ajunge la sala de antrenament de cel puțin patru ori pe săptămână. Pentru picioare fără pic de celulită și un posterior sexy, DJ Wanda face însă un antrenament special, pe scările din Parcul Carol din București.
“Îmi place să alerg și să fac sport în aer liber, iar antrenorul meu Mircea Vișan a conceput un program complex de functional-training în Parcul Carol. Alergăm câteva ture de parc, apoi urmează 40 de minute de antrenamente la scări. Urc și 600 de trepte pe antrenament, uneori una câte una, apoi două câte două și trei câte trei. Mai trebuie să sar și cu ambele picioare de pe o treaptă pe alta, de jos până sus. Dupa 12 serii de trepte nu mai simți nimic. Ești pur și simplu extenuat”, declară DJ Wanda.
DJ Wanda face antrenamente de armată pentru a avea un posterior sexy
DJ Wanda a început antrenamentele de “functional training” la sfârșitul verii și ajunge în parc cel puțin odată pe săptămână.

“Din fericire avem o toamnă frumoasă și am reușit până acum să ajung în parc în fiecare weekend. Este important să ai alături de tine un antrenor personal care să-ți supervizeze mișcările și să știe cum să te motiveze, iar eu lucrez acum cu Marius Vișan de la World Class. După un astfel de antrenament pierzi până la 1200 de calorii, iar picioarele și fesele sunt tonifiate. Cu toții ne dorim să fim sexy, însă știm că nu e deloc un lucru ușor. Uneori, sacrificile sunt mari, dar merită”, mai spune DJ Wanda.
dj wanda

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter