Cursa lui Tibi Ușeriu spre Polul Nord continuă: 241 de km străbătuți la -34 de grade

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 04 februarie 2020, 13:25

Bihoreanul Tibi Ușeriu, în vârstă de 46 de ani, a reușit să străbată deja 241 de km din traseul lui către Polul Nord – în continuare, mai are tot atâția de parcurs. El a transmis prietenilor din țară că temeratura este de -34 de grade Celsius cu soarele răsărit.

Tibi Ușeriu ia parte la cel mai dur ultramaraton din lume, Yukon Arctic Ultra. În momentul de față se află pe locul II în clasament, pe locul I fiind un elvețian care este cu trei ore în fața lui.

În dimineața de 3 februarie, Tibi Ușeriu a transmis următorul mesaj prin telefon, după cum arată Click:

„Este frig. D-aia nu am sunat mai devreme că m-am și temut să dau mănușile jos. Am dormit vreo trei ore și amu-s plecat. Am făcut deja vreo 20 de kilometri. Acum în punctul ăsta de control nu ne-o lăsat iară, ne-o ținut afară. Mă, nu te lasă să intri, nici să mănânci, te țin afară și îți dai seama că îi ca și când te oprești tu. Și îi foarte greu să te odihnești, dar în următorul (n.r. punct de control) avem duș. Îs un pic demolat, cum am avut probleme cu stomacul. Acuma uite mi-am făcut un pic de foc, am vrut să beau un ceai. Am făcut un foc […], dacă nu faci foc nu reziști. Un foc îi fericirea aicea, atâta tăt”.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter