Cum i-a salvat Al Bano viața lui Toto Cutugno: Fără el aș fi fost terminat!

De Unica.ro, pe

Toto Cutugno (77 de ani) se numără printre cei mai îndrăgiți artiști italieni, deveniți faimoși în rândul publicului între anii ’80-’90. Artistul are o carieră fulminantă în industria muzicală, cu peste 400 de piese compuse și peste 100 de milioane de discuri vâdute în întreaga lume.

În 2007, Toto Cutugno a fost diagnosticat cu cancer de prostată și a fost nevoit să treacă prin două operații pentru ca starea sa de sănătate să se amelioreze. Artistul a vorbit în nenumprate rânduri despre persoana căreia el îi datorează viața, colegul său de breaslă și bunul lui prieten, cântărețul Al Bano.

Citeşte şi: Mădălinei Ghenea, surprinsă pe un yacht în compania unui bărbat

Citeşte şi: Drama lui Mircea Solcanu după operația pe creier: „Trăiesc din pensia de handicap şi sunt aproape surd”

Citeşte şi: Tavi Colen a avut COVID-19 de două ori: „Am fost foarte rău, nu puteam să respir”

Citeşte şi: Oana Zăvoranu, adevărul despre divorțul de Pepe: „Eu nu l-am mai iubit”

Cutugno spune că dacă nu ar fi intervenit Al Bano cu o programare la un medic specialist, destinul său ar fi fost altul.

„Albano mi-a salvat viaţa. Eram ca o piatră în urmă cu zece ani, în schimb mă trezeam noaptea, de trei sau patru ori, pentru a merge la baie. I-am vorbit despre asta lui Al Bano şi el mi-a recomandat un medic. Acel doctor şi-a dat seama, la prima vizită, că nu aveam prostată, ci o tumoră. Doctorul a spus imediat că este grav, aveam metastaze care aproape ajungeau la rinichi. Dacă nu m-ar fi operat imediat, metastazele mi-ar fi ajuns la rinichi şi aş fi fost terminat”, a mărturisit Toto Cutugnio, citat de okmagazine.ro.

Toto Cutugno este căsătorit din 1971 cu Carla. Din păcate, Carla nu au putut face copii, dar a acceptat să crească băiatul lui Toto, născut în urma unei infidelități a artistului cu o altă femeie.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter