Cum arată soția lui Constantin Diță, Giani din „Las Fierbinți”

De Mădălina Manole, pe
Constantin Diță, actorul care-i dă viață personajului Giani din sitcomul „Las Fierbinţi”, este un familist convins, total în dezacord cu rolul pe care-l joacă.

Constantin Diță este căsătorit cu Oana Raluca Diță, iubita sa încă din vremea adolescenței, semn că este foarte statornic îîn sentimente, și este tatăl a doi băieței. Dacă în serialul de comedie acesta este un burlac convins care caută cu orice preț să descopere posibilitatea de a face bani fără a munci, în viața reală, actorul se dedică trup și suflet atât vieții de familie, cât și carierei.

Cum arată soția lui Constantin Diță, Giani din "Las Fierbinți"

Constantin Diță, atunci când nu este pe platourile de filmare, susține spectacole de stand-up comedy, alături de colegii din serial, deseori fiind plecat în turneu prin țară. Întrebat care este asemănarea cu Giani, actorul a punctat: ”Sunt în multe feluri, dar cert e că nu am nicio treabă cu felul de a fi al lui Giani, nu sunt combinator. Fireşte că sunt şi puncte comune, pentru că eu îl fac, e copilul meu, dar în esenţă suntem complet diferiţi.”

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter