Cum arată sora Laviniei Petrea. Mădălina este superbă!

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 28 august 2020, 15:09
Lavinia Petrea este cunoscută de toată lumea de la pupitrul știrilor Pro TV, dar puțini știu că aceasta mai are o soră. Deși nu este la fel de celebră, Mădălina este cel puțin la fel de frumoasă.

Lavinia Petrea, îndrăgita prezentatoare a știrilor matinale de la Pro TV, a postat pe rețelele de socializare o imagine rară cu sora sa, Mădălina. Bucuroasă că a reușit să își convingă sora să facă împreună un selfie, știrista a publicat imediat fotografia pe contul său de Instagram, iar în scurt timp a primit mii de aprecieri.

Citește și: Lavinia Petrea, despre vara în pandemia de coronavirus

Greu o conving pe sora mea să se lase pozată, așa că nu m-am putut abține să nu împărtășesc această poză cu voi – a scris Lavinia Petrea.

Deși una este brunetă și una este blondă, cele două surori seamănă foarte bine și sunt la fel de fermecătoare. O coincidență frumoasă a fost faptul că amândouă au rămas însărcinate cam în același timp.

Mă simt iubită. Sunt fericită și îmi aștept cu nerăbdare băiețelul la începutul lui noiembrie. Iar fericirea mea e dublă. Sora mea, Mădălina, va fi și ea mămica unei fetițe, iar cei doi bebeluși se vor naște cam în același timp” – mărturisea jurnalista în 2014, atunci când aștepta venirea pe lume a primului său copil, Mathias.

Citește și: Trucuri de frumusețe cu Lavinia Petrea

Între timp, Lavinia Petrea și soțul său, procurorul Romulus Dan Varga, au mai devenit părinții a două fetițe, Klara, care a venit pe lume tot în noiembrie, dar în 2016, și Karin, care s-a născut în august 2018.

Intră în GALERIA FOTO să vezi ce frumoasă este Mădălina, sora Laviniei Petrea.

Sursă foto: Instagram

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter