EXCLUSIV. Cum îmbină Lavinia Petrea viața personală cu cea profesională. „Soțul meu mă susține enorm”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 25 august 2022, 12:34

Lavinia Petrea (39 de ani) și soțul ei, procurorul Romulus Varga (45 de ani), vor aniversa 8 ani de mariaj în vara anului acesta. Împreună, cuplul are trei copii, un fiu și două fiice, Mathias (7 ani), Klara (5 ani) și Karin (3 ani). Jurnalista ne-a spus în exclusivitate cum împacă viața personală cu cea profesională.

Cum îmbină Lavinia Petrea viața personală cu cea profesională. „Soțul meu mă susține enorm”

„Se împletesc natural, cumva. Îmi place mult profesia mea, vin cu plăcere la muncă și nu am frustrări. Soțul meu mă susține enorm. Mă simt iubită și mă bucur de lucruri așa cum vin. Problema cu care mă confrunt însă în ultima vreme este că îmi este din ce în ce mai greu să mă detașez de toate informațiile la care sunt conectată zi de zi”, ne-a explicat știrista.

Totodată, întrebată care este cea mai mai provocare a unei mame cu trei copii, Lavinia ne-a mai zis: „Să le acord în același timp atenția cerută, «ACUM» și nu mai încolo. Să o fac cu zâmbet, indiferent cât de copleșită sunt de alte griji, iar, în ultima vreme, m-am aflat mai mult decât niciodată în astfel de situații. Stresul provocat de situația de securitate în care se află întreaga Europă, și la care am fost și sunt foarte conectată prin prisma profesiei, m-a pus în dificultate. Nu îmi este ușor să mă detașez atunci când ajung acasă”.

În 2020, jurnalista a vorbit deschis despre unul dintre cele mai dificile momente din viața ei, cel în care medicii i-au spus că a doua sarcină s-ar fi oprit din evoluție. Din fericire, sarcina a evoluat normal, Klara fiind acum o fetiță perfect sănătoasă. Lavinia ne-a spus cine a ajutat-o să parcurgă acea perioadă emoționantă.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Videoclip adorabil cu fiica Andreei Esca din copilărie. Alexia Eram a împlinit 21 de ani

Cum se menține în formă Lavinia Petrea. „M-am ambiționat să mă reapuc de mișcare”

EXCLUSIV. Care a fost primul job al Andreei Marinescu. „Nu m-am ferit să muncesc”

Ce casă frumoasă au Adela Popescu și Radu Vâlcan. „E o casă exact cum ne-am dorit-o noi”

„Pentru noi a fost o minune, Klara este o minune de fetiță. Bunătate, delicatețe, înțelepciune, toate împletite așa frumos cu o fire neînfricată și puternică. Așa e Klara. De multe ori îmi dau lacrimile de recunoștință și fericire când o privesc. Soțul meu m-a susținut. În primele zile doar noi am știut de acea situație. Tot el a fost cel care a simțit că trebuie să mai aștept și să mai merg și la alți medici, deși aveam deja 3 păreri care spuneau că sarcina s-a oprit din evoluție”, ne-a mărturisit prezentatoarea TV.

Între Lavinia și soțul ei nu există divergențe în privința creșterii copiilor lor. „Cel mai mult apreciez faptul că ne înțelegem din priviri atunci când trebuie să le răspundem copiilor pe un subiect despre care nu am apucat să discutăm înainte”, ne-a explicat.

„E foarte important ca părinții să aibă aceeași poziție în fața copiilor. Când un părinte spune da și celălalt nu, copilul va fi confuz inițial, iar apoi va învăța să jongleze cu emoțiile părinților în funcție de interes. Așa apare frustrarea, așa apar tensiunile și neînțelegerile între părinți”, a completat.

Foto: PR; Pro TV; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter