Cum arată fiica cea mare a lui Dwayne Johnson

De Adina Radu, pe Ultimul update Miercuri, 22 noiembrie 2017, 13:55
Dwayne Johnson are de ce să fie mândru! Fiica lui, Simone, în vârstă de 16 ani, a fost desemnată anul acesta ambassador al Globurilor de Aur și vrea să îi calce pe urmele tatălui său. Dar nu în actorie, ci în ringul de wrestling.

„Este un sport unic în lume. Ai nevoie de multă pasiune pe care să o exerciți cu fiecare mișcare, este admirabil ce se întâmplă acolo. Cu siguranță este ceva la care m-am gândit și vreau să fac. Vreau să îi calc pe urme tatălui meu”, a declarat Simone într-un interviu recent.

Dacă va ajunge în ringul de wrestling, Simone va fi a patra membră din familia ei care practică acest sport. Stră-străbunicul ei, Peter Maivia, bunicul ei Rocky Johnson și tatăl ei, Dwayne Johnson, sunt celebri pentru wrestling.

Dwayne Johnson si fiica lui

The Rock, acum în vârstă de 45 de ani, a fost wrestler profesionist în perioada 1995 – 2004, iar de atunci și-a făcut o carieră de succes în actorie. cu roluri importante în filme precum „Fast & Furious”, „San Andreas”, „Baywatch” sau „Ballers”.

Simone Johnson alături de mama ei:

Dany Garcia si fiica ei

Simone este fiica lui Dwayne din prima căsnicie, cu Dany Garcia, cu care actorul a fost căsătorit între anii 1997 și 2007. Acum, The Rock are o relație cu Lauren Hashian și au împreună o fetiță de un an, pe nume Jasmine.

Citește și – Cum arată iubita lui Dwayne Johnson, cu 13 ani mai tânără decât actorul

Citește și – Cele mai zgârcite vedete de la Hollywood

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter