Cum arată acum gemenele Ashley și Mary-Kate Olsen

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 26 septembrie 2019, 14:53
Au fost iubite de o lume întreagă, însă după ce au cunoscut faima la Hollywood gemenele minune Ashley și Mary-Kate Olsen au dispărut din luminile reflectoarelor.

Au apărut în mai multe filme prin intermediul cărora au câștigat inimile a milioane de oameni. Cu greu reușeai să le diferențiezi și era dificil să alegi una dintre ele.

Cu un zâmbet care te cucerea de la prima afișare și niște priviri jucăușe, cele două surori Olsen au obținut cu ușurință o mulțime de roluri în filme precum „It Takes Two”, „Passport to Paris”, „7th Heaven” sau „Hollyday in The Sun”.

Cariera lor a început în anul 1987, pe când aveau doar un an și s-a încheiat în anul 2004, când au dispărut de tot de la Hollywood.

Acum, în vârstă de 33 de ani, Ashley și Mary-Kate Olsen nu mai seamănă deloc cu cele două fetițe gingașe și amuzante. Din contră, din lebede frumoase, s-au transformate în rățuște urâte: au slăbit foarte mult, iar Ashley chiar a suferit de anorexie. Chipurile lor palide exprimă oboseală, iar părul pare neîngrijit.

Vezi în Galeria FOTO cum arată surorile Olsen, la 15 ani de când au dispărut de pe marile și micile ecrane.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter