Cum a ajuns INNA în Nirvana

De Monica Cismaru, pe Ultimul update Luni, 27 noiembrie 2017, 15:49
INNA se pregătește de lansarea unui nou album pop intitulat «Nirvana», care va conține și melodii interpretate alături de Carla’s Dreams sau The Motans.

 

Noul material discografic semnat INNA va apărea pe piață pe 11 decembrie, dar artista lansează în avanpremieră single-ul care dă și titlul albumului pe 28 noiembrie.

inna in geaca metalizata aurie

„Abia aștept să ascultați albumul «Nirvana», sunt fericită să vi-l prezint și să ne bucurăm împreună de piese energice, cu beat-uri fresh. Am lucrat cu producători și compozitori talentați și sper să simțiți Nirvana din acest album“, spune artista Global Records despre noul material discografic, care va conține single-uri precum „Gimme Gimme”, „Ruleta”, dar și „Nota de plată” cu The Motans, „Tu și Eu” feat. Carla’s Dreams. În plus, artista va include și alte piese, care vor fi anunțate în curând.

INNA se află  la cel de-al cincilea album din carieră, iar pentru piesele de «Nirvana» a colaborat cu Marco&Seba (cei care au compus și produs majoritatea hit-urilor artistei), David Ciente, Thomas Troelsen, Alex Cotoi, Vlad Lucan, în cadrul unor sesiuni care au avut loc în studiourile Global Records.

Citește și – Cum arăta Inna în copilărie și cine a inspirat-o să aleagă acest nume de scenă

Citește și – Karmen, fiica lui Adrian Minune, noua INNA?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter