Cu ce nu are voie să se joace prințul George

De Adina Radu, pe
Foarte mulți părinți au ajuns să limiteze timpul copiilor lor în fața ecranelor de tot felul. E totuși greu să îți vezi copilul plângând că vrea să vadă Frozen pentru a 100-a oară sau să-și dorească să se joace pe tabletă sau telefon.

Poate pentru unii părinți tabletele sau telefoanele inteligente ca o salvare atunci când sunt prea ocupați, prințul William și ducesa Kate refuză să le permită copiilor lor accesul la acestea. De fapt, în casa ducilor de Cambridge tabletele sunt interzise.

Prințul George și prințesa Charlotte văd tabletele ca jucăriile cu care joacă doar mami și tati. Ca două persoane care au copilărit fără să aibă acces la gadgeturi, William și Kate consideră că jucăriile, joaca în aer liber și jocurile de imaginație sunt mai potrivite pentru copii.

Prințul George nu are voie să se joace pe tabletă, dar preferă oricum bicicleta. Acesta merge pe bicicletă alături de tatăl său, în timp ce Charlotte o ajută pe mama sa în bucătărie.

Nu doar William și Kate limitează sau interzic accesul la tabletă sau telefon. Kourtney Khardashian, vedetă tv le permite copiilor ei  doar 30 de minute de joacă pe zi pe gadgeturi în timpul săptămânii și o oră în weekend.

Sursa foto Northfoto

Citește și Prințul George și Prințesa Charlotte, în centrul atenției la aniversarea Reginei Elisabeta

Citește și De ce poartă Prințul George doar pantaloni scurți

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter