Cristina Șișcanu și rețeta ei de paste dietetice: „Da, da, pastele nu îngrașă!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 01 septembrie 2021, 17:06

După lupta cu surplusul de kilograme, Cristina Șișcanu se străduiește să-și mențină un stil de viață cât mai sănătos și cât mai lipsit de “pericole” calorice. Vedeta și-a surprins, recent, fanii pe rețelele sociale cu o rețetă delicioasă de paste care nu îngrașă. Da, ați auzit bine, pastele făinoase se pot prepara într-un mod dietetic, iar Cristina Șișcanu a explicat pe îndelete ce îngrediente sunt necesare pentru rețeta prezentată de ea și modul de preparare al acesteia.

„Ne apucăm de gătit o rețetă care nu îngrașă, care e sănătoasă și foarte gustoasă. Ce să vedeți?! Paste! Da, da, pastele nu îngrașă, dacă știi cum să le gătești. Am tăiat roșiile în jumătăți și le vom trage la tigaie cu un pic de ulei din semințe de dovleac. Aici ne așteaptă sosul. Așteptăm să fiarbă pastele. Gata și pastele!”, a spus Cristina Șișcanu în timp ce gătea.

Rețeta de paste cu avocado și roșii

Ingrediente: 80 de grame de paste, 1 avocado bine copt, 4 linguri de iaurt 2%, mirodenii, 6 roșii cherry, usturoi, verdeață, sare și piper după gust.

Mod de preparare: Usturoiul iaurtul, fructul avocado, mirodeniile și verdeața se pun într-un blender și se mixează bine până la obținerea unei paste omogene. Roșiile se taie în sferturi și se trag la tigaie cu câțiva stropi de ulei. Pastele se fierb conform instrucțiunilor de pe pachet. Pastele, sosul și roșiile se amestecă bine și se servesc cu câteva frunzulițe de busuioc proaspăt.

Citeşte şi: De ce a vândut Sergiu, tăticul călăreț din Iași, casa primită de la Cătălin Moroșanu

Citeşte şi: Familia lui Nelu Ploieșteanu susține că solistul a fost neglijat de personalul medical

Citeşte şi: După accidentul din 2011, Șerban Huidu i-a cerut lui Marian Godină să-l împuște

Citeşte şi: După accidentul din 2011, Șerban Huidu i-a cerut lui Marian Godină să-l împuște

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter