Cristina Șișcanu, criticată de fani după ce a publicat pe Instagram o poză cu ea în costum de baie

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 26 mai 2021, 16:32

Cristina Șișcanu a intrat din nou în atenția internauților după ce a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie cu ea, pe o plajă, în costum de baie.

În poza care a stârnit controverse în rândul fanilor, soția lui Mădălin Ionescu apare îmbrăcată într-un costum de baie dintr-o singură piesă, albastru, și o cămașă roz. Nimic straniu până acum, doar că pe unul dintre picioarele vedetei se văd niște pete închise la culoare, iar dacă studiem cu atenție imaginea, există un detaliu care iese la iveală la baza slipului ei. Acest detaliu le-a făcut pe multe dintre cele care au comentat în dreptul pozei să spună că ar fi vorba despre marginea unui absorbant.

Citeşte şi: Irina Fodor, surpriză neplăcută în prima zi de filmări a sezonului 4 Asia Express

Citeşte şi: Irina Rimes, primele declarații despre copii: „Mi-am programat”

Citeşte şi: Alexandra Ungureanu, despre cea mai grea perioadă din viața ei: „Mă ascundeam în culise să plâng”

Citeşte şi: Daciana Sârbu, despre decizia de a adopta un copil: „Nu e ușor. Dar am zis că noi putem duce orice”

„Ce aveți pe picioare ?”, „Nu sunt răutăcioasă, dar e prea editată poza. La picioare se vede urât tare”, „Doamne, Cristina, șterge poza de la jumate în sus că se vede foarte urât”, „Vai de capul meu lasă editarea, ești frumoasa naturală!” sau „Se vede marginea albă de la tampon pe slip” sunt unele dintre reacțiile fanilor din mediul online.

 

Vedeta, simțindu-se iritată de aceste comentarii, a ținut să liniștească rapid internauții și le-a explicat acestora că nu este vorba despre niciun absorbant.

„Unele dintre voi nu sunteți sănătoase la cap. Zic sa faceți zoom mai mult. Cum va gândiți ca as putea să mă postez cu absorbantul la vedere? Mai mult decât atât nu folosesc absorbante externe la costum de baie”, a spus Cristina Șișcanu.

La scurt timp după ce dat această explicație, soția lui Mădălin Ionescu le-a blocat fanilor opțiunea de a mai putea scrie comentarii în dreptul acelei fotografii și a ascuns toate mesajele postate până atunci după publicarea pozei.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter