Ciprian Marica: “La prima vedere îmi place zâmbetul unei femei”

De Viva.ro, pe

Fotbalistul Ciprian Marica a trecut recent de la o mare bucurie la o mare dezamagire, insa priveste cu optimism catre viitor! In paralel cu cariera sportiva, se implica intr-o fundatie ce-i poarta numele. Iar cand vine vorba despre femei… zambetul este cel care ii atrage atentia prima data! Despre toate acestea, in interviul de mai jos.
Cat de tare te-a afectat ratarea calificarilor de la Campionatul Mondial 2014? Cum faci sa treci peste aceste momente dificile?

M-a afectat extrem de mult ratarea calificarii, pentru ca asta a insemnat spulberarea unui vis important pentru mine, ca jucator de fotbal, ca roman! Am fost suparat, asa cum e normal, insa am constientizat faptul ca nu mai pot face nimic si ca trebuie sa ma concentrez mai departe pe ceea ce am de realizat la echipa de club.

Cat de mult conteaza pregatirea psihologica in cariera unui fotbalist, in afara de, evident, performantele fizice?
Psihicul este foarte important pentru fiecare sportiv de performanta in parte. Cand vorbesc despre psihic, vorbesc despre increderea pe care trebuie sa o am in mine, in calitatile mele, in pregatirea mea, in puterea de a ma ridica mereu de jos si de a merge mai departe!
Citeşte restul interviului cu Ciprian Marica pe Viva.ro
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter