Cine va prezenta „Vorbește lumea” după plecarea Lorei

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 14 iunie 2021, 16:14

Schimbări importante în echipa „VorbeȘte lumea”, de la Pro TV, după plecarea Lorei. În perioada următoare, Cove îi va avea alături pentru a înveseli publicul telespectator pe Sore, Viviana Sposub, Theo Rose și pe Veveriță și Coțofană.

Cine va prezenta "Vorbește lumea" după plecarea Lorei

Sore și Viviana Sposub au mai fost co-prezentatoare în emisiune și s-au declarat încântate că vor putea reveni pe platourile de filmare alături de Cove.

„Mă bucur foarte tare să fac parte, din nou, din echipa Vorbește Lumea. Mă leagă multe amintiri de începutul acestei emisiuni, când am făcut parte din echipă pentru prima dată. Am mare încredere în gașca noastră frumoasă, abia aștept distracția zilnică alături de ei și îmi doresc să aducem soarele cu noi, în fiecare dimineață”, a spus cântăreața Sore, potrivit Pro TV.

Citeşte şi: Fata DJ-ului Silviu Andrei, accidentată din cauza unei jucării pe care o au din ce în ce mai mulți copii

Citeşte şi: Tatăl Cristinei Spătar a murit. Ce a postat vedeta în mediul online după pierderea părintelui

Citeşte şi: Fată sau băiat? Geanina Lungu a dezvăluit sexul bebelușului

Citeşte şi: Gina Pistol, poză înduioșătoare în timp ce își alăptează fetița

Viviana așteaptă și ea cu nerăbdare să reia acest proiect de televiziune.

„După 1 an, mă întorc în familia Vorbește Lumea cu forțe proaspete, cu energie mega bună și idei pe care abia aștept să le împărtășesc cu publicul. Plecarea în Fermă a schimbat puțin direcția vieții mele, așa că pauza de la televiziune a fost binemeritată și mult dorită. Acum e, însă, momentul oportun să revin în acest proiect, iar faptul că formatul este diferit e o mare provocare pentru mine și întreaga echipă. Îmi place foarte mult conceptul de “Gașca Verii” și mi se pare că vibe-ul fresh pe care îl vom aduce pe micile ecrane îi va bucura pe oameni. Hai să scriem un nou capitol de Vorbește Lumea!”, a mărturisit modelul.

Theo Rose a acceptat cu bucurie noua provocare și este pregătită să transmită oamenilor veselia ei și multă voie bună.

„Sunt veselă și îmi place să trăiesc! Am descoperit că am capacitatea de a transmite oamenilor confort și voie bună și nu pot fi mai fericită decât sunt acum, pentru faptul că pot face asta în cadrul celui mai urmărit matinal de pe TV. Sunt fericită să împart platoul cu o gașcă de oameni buni, tineri și profesioniști. Pregătiți-vă pentru distracție!””, a fost mesajul cântăreței.

Lora s-a retras de la „Vorbește lumea” la jumătatea lunii iunie

Cântăreața a decis să renunțe la prezentarea emisiunii pentru a avea mai mult timp pentru proiectele persoanle.

„A fost o perioadă frumoasă în care am fost alături de voi de la prima oră a dimineții, în care am povestit și în care m-ați cunoscut mai bine. De ce să ne împotrivim? Nu e floare la ureche să ne luăm rămas bun din locuri care ne-au adus zâmbete. Acum că programul meu este tot mai încărcat, am decis alături de colegi ca, odată cu edițiile de vară, să îmi aloc mai mult timp pentru toate planurile mele: cariera muzicală și afacerea cu produse de beauty.În plus, vom începe promovarea filmului Pup-o, mă 2. Povestea Vorbește Lumea merge mai departe de luni, iar aproape de mine puteți rămâne prin rețelele sociale”, a spus Lora în ultima ediție a emisiunii la care a participat.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter