Cine este și cum arată soțul prezentatoarei TV Lavinia Petrea

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 30 august 2019, 13:16
Prezentatoarea știrilor matinale de la Pro Tv, Lavinia Petrea, își ține soțul ascuns de ochii presei, cu toate că formează un cuplu de câțiva ani și au împreună doi copii.

Vedeta nu a postat până acum o fotografie în care să poată fi vazut integral chipul soțului său și, cu toate că a dat mai multe declarații despre mariajul său, a evitat să-i spună numele și a argumentat că a luat această decizie pentru că acesta nu este persoană publică.

Lavinia Petrea Si Romulus Dan Varga

Între timp, zvonurile au prins contur și s-a aflat că barbatul din viața Laviniei Petrea este Romulus Dan Varga, procuror șef al Secției de Urmărire Penală din cadrul Parchetului General, nimeni altul decât cel care s-a ocupat de celebrele cazuri Elodia Ghinescu si Hexi Pharma.

Romulus Dan Varga

Curiozitatea tuturor este cu atât mai mare cu cât cei doi s-au căsătorit în mare secret și până astăzi nu a fost făcută publică nicio fotografie de la fericitul eveniment. Lavinia Petrea si Romulus Dan Varga au împreună un băiețel pe nume Mathias, în vârstă de 3 ani, si o fetiță pe nume Klara, nascută anul trecut.

Lavinia Petrea Romulus Dan Varga

Lavinia Petrea a avut o relație de 3 ani cu Paul Angelescu, coleg de trust, corespondent al Stirilor Pro Tv, care, însă s-a încheiat brusc și fără prea multe explicații în 2013.

Sursă foto: Instagram, Libertatea

Citește și – Noi ne trezim cu ea, dar ea cu cine se trezeşte? Lavinia Petrea îşi dezvăluie secretele

Citește și – Lavinia Petrea e pasionată de machiaj

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter