Cine este cel mai bine plătit star de pe Youtube. Are doar 8 ani și câștiguri de 22 de milioane de dolari

De Ioana Tătaru, pe
Potrivit topului celor mai bine plătite vedete de pe Youtube în anul 2018, publicat de Forbes, cel mai bine plătit star este Ryan ToysReview, un băiețel în vârsă de 8 ani, care a câștigat 22 de milioane de dolari datorită canalului său de pe platforma online pe care sunt difuzate clipuri în care acesta testează jucării.

Clipurile lui Ryan au peste 26 de miliarde de vizualizări

Baiețelul are peste 17 milioane de abonați, iar clipurile sale au în total peste 26 de miliarde de vizualizări. Potrivit Forbes, câștigurile lui Ryan, care deține canalul Ryan ToysReview, s-au dublat de anul trecut, când a ocupat locul 8 în clasamentul realizat de aceeași publicație.

Ryan: „Sună amuzant și distractiv”

Întrebat de jurnaliștii de la NBC cum își explică succesul de care se bucură, Ryan a declarat: „Sună amuzant și distractiv”. Familia lui Ryan a lansat canalul în martie 2015, acesta devenind viral după 4 luni, datorită unui clip în care micuțul poate fi văzut deschizând un pachet cu jucării.


Topul Forbes al celor mai bogate 10 vedete de pe Youtube din anul 2018 este completat de: Jake Paul (21.5 milioane de dolari), Duce Perfect, respectiv Coby și Cory Cotton, Garrett Hilbert, Cody Jones și Tyler Toney (20 de milioane de dolari), Daniel Middleton, cunoscut ca DanTDM (18,5 milioane de dolari), Jeffree Star (18 milioane de dolari), Markiplier (17,5 milioane de dolari), Evan Fond, cunoscut ca Vanoss Gaming (17 milioane de dolari), Sean Mcloughlin, cunoscut ca Jacksepticeye (16 milioane de dolari), Felix Kjellberg, cunoscut ca PewDiePie (15,5 milioane de dolari) și Logan Paul (14,5 milioane de dolari).

Sursă video: Youtube.com

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter