Cine este actuala soție a lui Florin Piersic

De Amelia Matei, pe Ultimul update Joi, 14 septembrie 2017, 14:04
Unul dintre cei mai apreciați actori români, dar și unul dintre cei mai șarmanți bărbați din showbiz-ul autohton, Florin Piersic s-a bucurat, zeci de ani, de simpatia femeilor, care își doreau cu ardoare compania lui.

La rândul său, femeile au jucat întotdeauna un rol important în viața lui Florin Piersic. Pe lângă cele trei soții, Tatiana Iekel, Anna Széles și Anna Torok, actuala sa soție, Piersic a avut numeroase idile amoroase.

Prima pe care a dus-o la altar a fost actrița Tatiana Iekel. S-au cunoscut la Paris în 1958, s-au căsătorit doi ani mai târziu, dar au divorțat în 1974. Din această căsnicie a rezultat Florin Piersic Jr., care a îmbrățișat meseria părinților săi.

Florin Piersic si Tatiana Iekel

La scurt timp, actorul se îndrăgostește de actrița de origine maghiară, Ana Széles, pe care a cunoscut-o întâmplător într-un autobuz. Cei doi s-au căsătorit în 1975, iar în 1976 au devenit părinții unui băiețel, pe nume Daniel. Însă pasiunea s-a stins în 1985, când Piersic și Széles divorțează.

florin piersic si anna szeles

În 1993, Florin Piersic și-a refăcut viața alături de Anna Torok, de profesie contabilă, pe care a cunoscut-o în 1986 într-un avion. Sunt împreună şi astăzi și trăiesc fericiți la Cluj.

florin piersic si anna torok

Citește și – Florin Piersic, mâhnit că lumea nu vrea să-l mai asculte

Citește și – 24 de întrebări pentru Florin Piersic Jr.

Foto – Libertatea.ro, Mediafax.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter