Christian Sabbagh a devenit tată pentru a patra oară

De Mădălina Manole, pe
Christian Sabbagh a devenit tată pentru a patra oară. Îndrăgitul prezentator al știrilor de la Kanal D a făcut anunțul pe rețelele de socializare.

Christian Sabbagh, în vârstă de 46 de ani, și soția sa, Iulia, au devenit părinții unui băiețel, duminică, pe 14 octombrie, chiar de Sfânta Parascheva: „Vreau să vă spun că mămica este sănătoasă. Băiețelul este sănătos. Uitați-vă cum arată la nici opt ore, nouă ore de la naștere. Anais e bucuroasă foc pentru că își vede fratele”, – a transmis Christian Sabbagh, într-un live pe pagina sa de Facebook.

Christian Sabbagh, sotia sa, Iulia, si fiica lor, Anais

Ajunși la spital pentru un control, Christian Sabbagh și Iulia au aflat că momentul mult așteptat al nașterii a sosit: „Bebe nu a mai putut aștepta și își dorește să își cunoască surioara, să-și cunoască tatăl, mămica și, așadar, a venit pe lume. Am făcut naveta de vreo opt ori de la casă la clinică. Am schimbat-o pe Anais. Recunosc, e prima oară, când schimb un bebeluș, când îl spăl, când îi dau să mănânce” – a mai spus prezentatorul știrilor Kanal D.

Christian Sabbagh și Iulia, o tânără cu 19 ani mai mică decât el, s-au căsătorit în vara anului trecut. Cei doi mai au împreună o fetiță, pe Anais, în vârstă de un an. De asemenea, știristul de la Kanal D mai are doi copii din fosta căsătorie, pe Yasmine şi Edi.

Citește și – Meghan Markle este însărcinată

Citește și Elena Băsescu și-a botezat fetița. FOTO

Sursă foto: PR Kanal D

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter