Ce nume de familie poartă fetița pe care Paula Seling și Radu Bucura au adoptat-o în urmă cu 6 ani: „Suntem cei mai fericiți părinți”

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Joi, 22 decembrie 2022, 13:29

Paula Seling și Radu Bucura au o fetiță. Artista vorbește pentru prima dată despre Elena, copila pe care au adoptat-o în urmă cu șase ani. Cântăreața a dezvăluit primele imagini cu micuța, dar și numele de familie pe care aceasta îl poartă.

Vestea că Paula Seling și Radu Bucura au o fetiță a apărut în exclusivitate într-un interviu pe care cântăreața l-a acordat pentru Revista VIva!. Artista a fost atât de discretă încât aproape nimeni nu a știut până acum că ea și Radu Bucura au adoptat-o pe cea mică.

Paula Seling și Radu Bucura au adoptat o fetiță

În interviu, artista spune că a păstrat acest secret atât de mult timp, tocmai pentru a fi sigură că cea mică își dorește să ajungă în spațiul public, dar și din cauza unui eveniment nedorit de care Elena a avut parte la grădiniță.

Cântăreața și Radu Bucura o au alături de ei pe Elena de mai bine de șase ani, încă de când micuța abia împlinise trei ani. Într-o postare pe Facebook, Paula Seling a vorbit despre relația lor cu Elena și a postat câteva fotografii cu cea mică.

Citește și: De ce a ținut Paula Seling secret faptul că a adoptat o fetiță, în urmă cu 6 ani. Primele imagini cu Elena

Cântăreața mărturisește pe Facebook că pentru ea și Radu Bucura, Elena a fost cel mai frumos cadou. Paula Seling o caracterizează pe micuță ca fiind frumoasa, bună, sensibilă si foarte veselă și mărturisește că ei o iubesc „până la cer și înapoi”.

Ce nume de familie poartă Elena

Elena Bucura Seling este fetița noastră, a lui Radu Bucura și a mea, și este cel mai frumos cadou pe care viața ni l-a dat. La cei aproape 9 ani pe care îi are, Elena a petrecut aproape șase în familia noastră și de atunci suntem cei mai fericiți părinți, iar bunicii sunt în al nouălea cer. Până azi am ales discreția în fața opiniei publice ca urmare a unei întâmplări nedorite când a venit plângând acasă.”, a scris Paula Seling în postarea de pe Facebook.

Citeşte și: Paula Seling, primul interviu după ce s-a speculat că a divorțat. Mărturii despre căsătoria cu Radu Bucura

Paula Seling mărturisește că a vorbit și cu Radu Bucura, cel alături de care a adoptat o fetiță, înainte de a face publică prezența Elenei în viața lor. Pentru că Elena și-a dorit să apară în public, Paula Seling și Radu Bucura au fost de acord să facă publice primele imagini cu micuța.

„I-am spus asta tatalui ei si împreună am decis ca, dupa șase ani de când Elena a stat ferită de gandurile lumii, este suficient de matură să treacă prin aceste lecții puternice de viață .Mi-as dori ca lumea sa fie respectuoasa si blândă , asa cum merită suflețelul ei cald, bun, sensibil si luminos, așa cum toti prietenii de familie, cât și cei din media care știau de draga noastră, au păstrat discreția și au protejat mediul nostru de familie.”, a mărturisit vedeta.

Paula Seling și Radu Bucura ar fi divorțat anul acesta

Dincolo de întâmplările frumoase din viața cântăreței, au apărut zvonuri conform cărora Paula Seling și Radu Bucura, care au adoptat o fetiță, ar fi divorțat după 17 ani de mariaj.

Cântăreața nu a confirmat despărțirea de Radu Bucura, cel care s-a ocupat de cariera ei până recent. În schimb, a povestit despre lucrurile care i-au legat în tot acest timp.

„Am lucrat foarte multe lucururi frumoase împreună, multe videoclipuri, multe piese, multe momente. Și la Eurovision, el a fost autorul ideii pianului de sticlă, care cumva, cu dublu capăt, care a fost ca o emblemă pentru noi atunci, în 2010. El s-a ocupat o foarte mare perioadă de timp de ceea ce a însemnat bookingul meu și am fost, într-adevăr, parteneri de afaceri”, a mărturisit Paula Seling.

Sursa foto: Facebook Paula Seling

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter