Ce gusturi are Răzvan Exarhu, noul jurat MasterChef

De Adina Rosetti, pe
Jurnalist, editorialist, om de radio și de televiziune, dar și de publicitate, Răzvan a ales să-și urmeze pasiunea culinară, devenind chef și jurat în noul sezon al show-ului MasterChef (PRO TV), care va fi difuzat din primăvară. Prilejul perfect pentru o conversație spumoasă despre lucrurile care ne fac viața mai frumoasă: muzica, mâncarea și, evident, dragostea... Să le luăm pe rând.

Care a fost muzica tinereţii tale?
Am avut noroc cu tatăl meu, care asculta multă muzică şi am avut parte de o educaţie bună. Ascultam rock şi jazz, în general, dar nu am foarte mari nostalgii. Cred că o parte din nostalgiile noastre sunt ca nişte haine vechi. Cele mai multe se uzează, nu te mai încap. Câteva rămân însă de o frumuseţe de neatins, puţine, de altfel.

Cum trebuie să fie o melodie pentru a-ţi rămâne în suflet?
Păi, ar trebui să fie ca Hold on, de la trupa Man Man, de exemplu. Caut-o pe YouTube şi te asigur că o vei auzi în cap mult timp de acum încolo.

Gusturile copilăriei?
Omleta cu roşii făcută de tata, Imambaialdî făcut de mama. Eram cel mai cuminte copil, mâncam tot, nu făceam nazuri.

Ce (sau cum) ar trebui să mâncăm ca să iubim mai frumos?
Ciocolată și șampanie. Dar nu împreună.

Se dă următoarea situaţie: EA îşi invită iubitul la cină. Ce o sfătuieşti să-i gătească?
În primul rând, ar trebui să fie sigură că îi cunoaște gusturile. În al doilea rând, aș sugera să nu folosească mult usturoi și în al treilea rând, să nu îi ofere foarte multă mâncare pentru că o să adoarmă.

Ce apreciezi cel mai mult la sexul frumos (dar nu şi slab!)?
Luciditatea și umorul. Capacitatea de a fi un partener și de vreme bună, dar și de vreme rea.

Cine este şi ce doreşte dl. Mihail Sadomasoveanu, personajul auto-ironic pe care-l promovezi pe pagina ta de Facebook?
Mihail Sadomasoveanu este o voce, o autoritate, care așează fără false ipocrizii totul sub semnul îndoilelii. El ne confruntă cu adevărurile inconfortabile la care preferăm să nu ne gândim. ”Ca se dezbaraca medicul, ca se dezbraca pacientul, importanta e sanatatea, #cumva!” (Mihail Sadomasoveanu, Rahanul Ancutei).

Cât timp petreci zilnic în social media?
Mi-am propus să petrec din ce în ce mai puțin timp în social media și mai mult în viața reală. Aș spune că acum am reușit să ajung la maxim o oră pe zi și aceasta e un progres uriaș. În social media m-a interesat mereu mai mult interacțiunea, decât expunerea. Mă interesează să comunic, să dialoghez și să mă distrez împreună cu oamenii cu care împărtășesc aceleași valori. Mă interesează foarte tare conținutul pe care îl pot genera pe blog. Îmi place foarte mult noua față Instagram și faptul că ppți integra acolo povești în timp real și, de fapt, sunt fascinat de această eternă stare de Live pe care o câștigă social media.

Foto PR
Citește interviul integral în UNICA de ianuarie, pe piață din 19 decembrie!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter