Răzvan Exarhu, confesiuni după moartea tatălui său: „Am simțit că s-a întâmplat ceva cu mine”

Recent, Răzvan Exarhu a vorbit deschis despre perioada dificilă prin care a trecut, după moartea tatălui său. Pentru matinalul de la Morning Glory de la Rock FM, radioul este cel care l-a motivat să depășească cele mai grele momente din viața sa.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Boomerul și Milenialu’”, cu Silviu Petcu și Alexandru Zob, fostul jurat de la MasterChef a povestit cum, în ultimii trei ani și jumătate, a avut grijă de părinții lui și a mers prin spitale. În curând, se vor împlini două luni de când tatăl său, actorul Marius Exarhu s-a stins din viață: am simțit că s-a întâmplat ceva cu mine. Îți dai la o parte mintea care te face să bocești și să te întinzi pe jos, și îți spui nu, mintea ta trebuie să fie limpede, chiar dacă ești obosit (…)”.

Vezi video:

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

Marius Exarhu s-a stins din viață la vârsta de 84 de ani, la mijlocul lunii noiembrie. Anunțul trist a fost făcut de reprezentanții teatrului Maria Filotti, pe pagina lor de Facebook, scrie Viva.ro.

„Ne-a părăsit actorul Marius Exarhu! Marius Exarhu (18 Martie 1937- 14 Noiembrie 2021) a fost actor, între 1955- 1997 la Teatrul de Păpuși ‘Cărăbuș’ din Brăila. Tot aici, a deținut poziția de director, între 1969- 1971 și 1990- 1993. La Teatrul Maria Filotti a putut fi aplaudat în ultima perioadă, în spectacolele ‘Casa’, regia Sânziana Stoican și în ‘La grande magia’, regia Radu Nichifor. Dumnezeu să-l ierte!”, a fost mesajul postat pe Facebook.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter